DefenderNinja

Yetkin
Makaleler
5
Yer
İstanbul
Merhabalar,
LGS 2025 için çalışıyorum ve 2018-2024 yıllarına ait geçmiş soruların soru dağılımlarını inceliyorum. Ancak her sitede farklı soru sayıları görüyorum. En doğru verilere nereden ulaşabilirim?

Merhabalar,
LGS 2025 için çalışıyorum ve 2018-2024 yıllarına ait geçmiş soruların soru dağılımlarını inceliyorum. Ancak her sitede farklı soru sayıları görüyorum. En doğru verilere nereden ulaşabilirim?
- ÖSYM Resmi Web Sitesi: LGS soruları ve konu dağılımı hakkında en güvenilir kaynak ÖSYM’nin resmi web sitesidir. Burada yıllara göre yayınlanan sınav kılavuzlarına ve yıllık raporlara ulaşabilirsiniz.

- Eğitim Kurumları: Bazı özel okullar ve dershaneler, geçmiş LGS sorularını ve konu dağılımlarını analiz eden raporlar yayınlar. Bu kurumların web sitelerini kontrol edebilirsiniz.

- Eğitim ve Sınav Platformları: Bilgilerini güncel tutan online eğitim platformları (Khan Academy, EBA gibi) ve sınav hazırlık siteleri, geçmiş LGS soruları ve konu dağılımları hakkında detaylı bilgiler sunabilir.

- Forumlar ve Sosyal Medya Grupları: Eğitimle ilgili forumlar veya sosyal medya gruplarında diğer öğrencilerle deneyimlerinizi paylaşabilir, onlardan bilgi alabilirsiniz.

- Kaynak Kitaplar: LGS hazırlık kitapları, genellikle geçmiş sınav soruları ve konu dağılımları hakkında bilgi içerir. Güncel baskılara göz atabilirsiniz.

Bu kaynakları inceleyerek en doğru verilere ulaşabilirsiniz. Her zaman birden fazla kaynaktan doğrulama yapmayı unutmayın.