LGS 2025, LGS 2024 gibi kolay olur mu?

21200

Çalışkan
Arkadaşlar bugün LGS 2024 sorularını çözeyim dedim aşırı şaşırdım. Sorular o kadar kolay geldi ki denemedeki sorulardan aşırı farklıydı. Denemelerde 330-380 alan ben bu sınavda yaptığımı hesapladığımda 415-433 gibi bir sonuç çıktı. Yani matematiğimin aşırı kötü olmasına rağmen bu sınavda yaptığım matematik denemelerde yaptığım fen netlerimden daha iyi. LGS 2025 de bunun kadar kolay olur mu?

Kimse bunun hangi zorlukta olacağının asla ama asla kesin bir bilgisini veremez. Belki aşırı kolay belki aşırı zor çıkacak. Bunu kimse bilemez sadece çalışmanıza bakın kolay olur desek çalışmamazlık etmeyin.

Neresi kolaydı ya.
Hocam sanki zor olan soruları işaretlemeye odaklanmışsınız, boş bırakma hakkınız da var. Bundan dolayı puanınız da düşük.

Kolay veya zor olacağına odaklanmak yerine yapabileceğinin en iyisi yapmaya odaklansan? Varsa eksiklerin, onları kapatsan? Kolay olunca ne olacak, Zor olunca ne olacak? Her iki durumda da kötü yaparsan dezavantaj olacak. Hedefine odaklanmalısın. Ne desek boş, bunu bilemeyiz.

Kolay olursa yığılma olur, zor olması her daim bi' tık daha avantajlı benim gözümde.

Neresi kolaydı ya.
Hocam ciddi misiniz? Büyük ihtimalle konu bilgisi olmadan girmişsiniz. Zor olması normal.

Kolay olursa yığılma olur, zor olması her daim bi' tık daha avantajlı benim gözümde.
Hocam ama LGS 2024'te yığılma olmadı?

Hocam zor olmasından kastım sorular LGS 2024 gibi olur mu demek istedim.

Hocam ciddi misiniz? Büyük ihtimalle konu bilgisi olmadan girmişsiniz. Zor olması normal.
Burada çözdüğünüz rahatlıkla oradaki stres aynı değil. Çoğu kişi zor olmasını bekliyordu. Çok zor olacakmış gibi çalışmanıza gerek yok ama hafife almayın.

Son düzenleme:

Sınavınız nasıldı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…