LGS 2026 nasıl geçti?

Matematikte tek zorlamışlar, adamlar matematik yapan adam istiyor, çözeceksin 10 kaynak matematik. Matematikte basitmiş. Ayrıca soruyu yazanların ekran süresi 10 saat falan herhalde.

Son düzenleme:
LGS çok saçma bir sınav, öğrencilerin tepesine kabus gibi çöküyor. İşe yaradığı yok.

Ben de böyle düşünürdüm ama önemli; hangi liseye gideceğin, ne tür öğretmen, öğrenci olacağı kaderin belirleniyor.

Ben de böyle düşünürdüm ama önemli; hangi liseye gideceğin, ne tür öğretmen, öğrenci olacağı kaderin belirleniyor.
4 yıllık ortaokul ortalaması iyi olan zaten güzel bir liseye yerleşmeye hak kazanmıştır. Extra sınav yapmaya ne gerek var ki? Bazı ailelerin çocuklarına üzülüyorum. LGS zamanımda stres olup ağlayan arkadaşlarım oluyordu. Belli ki evde huzursuzluk oluyordu. Özellikle Ahmet Efe diye bir arkadaşım vardı annesinden ben korkuyordum.

Sınavdayken öyle olmuyor işte maalesef.
O zaman baskı altında iken duygu durum yönetimi sorunu var demektir. Bizde defalarca girdik bu sınavlara. Şuanki nesil tek sınava girerken biz her yıl sınavlara tabi tutuluyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…