LGS deneme sonucu nasıl?

LGS Avcısı

Çalışkan

17 doğru 3 yanlış çıktı. 11. soru, 13. soru ve 17. soruyu yanlış yaptım. Sizce nasıl?

Senin öğretmenin falan yok mu dostum burada konu açıyorsun.
Konuyu açmak için gerekli başlık var mı forumda var. Modlar onaylamış mı onaylamış. Forumda 8. Sınıf arkadaşlar var mı var. Buraya konu açmasında ki problem nedir? Belki yaşıtlarından tavsiye almak istiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben de LGS öğrencisiyim, belki yardımım dokunur diye karşılaştırarak yapacağım lütfen yanlış anlamayın. Kaç dakikada çözdünüz? Bu arada bence çok iyi ama devam edilebilir hedefiniz yüksekse

Süre tutmadım da bazı soruları 1 ya da 2 dakikada, bazı soruları da 20-30 saniyede çözdüm.

Çok iyi bence, böyle devam

Gayet iyi. Başarıya emin adımlarla yürümeye devam, yılmak yok.

Süre tutmadım da bazı soruları 1 ya da 2 dakikada, bazı soruları da 20-30 saniyede çözdüm.

Kankam sana şöyle söyleyeyim ,belki bana denk gelmiştir bilmiyorum, deprem zamanında girdim sınava ve aşırı basitti, hiç çalışmadan 350 üstü aldım, sınav çözdüğün testlerden kat ve kat daha kolay ,sadece çalışmaya devam et istikrarını bozma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…