LGS tercihim gelir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ayanokoji
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 136
  • Etiketler Etiketler
    gelir lgs

ayanokoji

Becerikli
Ben Yerel Yerleştirme ile tercihimi yaptım. 71.84 OBP'ye sahibim ve aşağıdaki fotoğrafta yaptığım tercih ve 2024 yılında okulların taban puanı yazıyor. Benim için ilk ikiye yazdığım herhangi bir
Okul gelirse sıkıntı yok ancak kesinlikle en aşağıda üçünçü olarak yazdığım okulun gelmesini kesinlikle istemiyorum. Sizce 3. tercih gelir mi? Eğer gelirse nakilleri deneyerek ilk veya ikinci tercihimdeki okula geçebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
1. olan gelmeyebilir sebebi de yerel yerleştirme puanlarını öğrenciler yani kontenjana en son yerleşen belirliyor. Canınızı sıkmanıza gerek yok yine de nakil ile gelir 1. tercihte gelmezse.

1. olan gelmeyebilir sebebi de yerel yerleştirme puanlarını öğrenciler yani kontenjana en son yerleşen belirliyor. Canınızı sıkmanıza gerek yok yine de nakil ile gelir 1. tercihte gelmezse.
Teşekkür ederim. Peki üç tercihinde gelmeyip hiçbir yere yerleşememe durumu olma ihtimali var mı?

Teşekkür ederim. Peki üç tercihinde gelmeyip hiçbir yere yerleşememe durumu olma ihtimali var mı?
Hayır 2. tercihe atacaktır her türlü.

O tercih listesiyle açıkta kalamazsınız. Nakil yaparken siz hali hazırda liseye kayıtlı görüneceksiniz okumasanız bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…