LGS'de burnum kanadı, 1 senelik emeğim çöpe gitti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan boomsurvur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 257
  • Etiketler Etiketler
    lgs

boomsurvur

Üyecik
Sınavım normalde çok güzel geçti, Türkçe 18'e 1, fen 18'e 0 ama matematikte burnum kanadı, hocalar yardım da etmedi. Onunla uğraşırken 15 dakikam kaldı, matematiğe 8 soru çözebildim. 1 senelik emeğim gitti, bu yüzden ailemle aram bozuldu. Neden koskoca 1 sene tek sınavla ölçülüyor?

Gecmis olsun. Neden koskoca 1 sene tek sinavla olculuyor diye dusunursen kendi kendini yiyip bitirirsin. Sinav konusunu kapat, disari cikip arkaslarinla biraz vakit gecir.

Ailenle tam olarak nasıl aran bozuldu? Birinci derece yakınların oldukları için sert konuşmak istemiyorum ama burnu kanayan bir insandan nasıl performans bekliyorlardı tam olarak?

Böyle bir duruma rağmen yaptığın sonuç çok da kötü değil gibi duruyor. Bardağın bazen de dolu tarafından bakmak lazım. Bu sınavı artık geride bıraktın.

Sonuç olarak çaba gösterdin. Önemli olan bu. İyi bir liseye gidebilirsin umarım.

Yapacak bir şey yok kardeşim bu saatten sonra, LGS hayatının pek önemli bir sınavı değil. Önemli olan üniversite sınavı. Yine iyi ortalama bir Anadolu lisesine gidersin ben bile 9 matematikle 400e hakın bir puan aldım ki türkçem 13 net falandı.

Saçma bir sistem olduğu zaten belli olan bir şey,çok geçmiş olsun ama burada yazabileceğimiz şeyler sana moral olmak dışında bir katkısı olmayacak maalesef.

İfadeler: Nop
Dostum topla kendini, cozdugun netlerle de yine nitelikli bir liseye gidersin. LGS gectikten ve lise hayati basladiktan sonra o kadar onemsiz oldugunu fark ediyorsun ki LGS'nin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…