Çözüldü Lian Li 207 kasaya kaç tane fan takılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MasterKing25

Yetkin
Yer
Erzurum
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Üste 3, alta 2, arkaya 1 olmak üzere toplam 6. Ön kısımda 2 adet 140 veya 120 destekliyor, bunu da sayarsak 8.

Üste 3, alta 2, arkaya 1 olmak üzere toplam 6. Ön kısımda 2 adet 140 veya 120 destekliyor, bunu da sayarsak 8.

Eki Görüntüle 206841
Yanlış biliyorsam düzeltin fakat bu kasada fan kontrolcüsü yok, bundan dolayı anakart girişlerine takılmıyor mu fanlar? Anakart 6 ekstra fanı destekliyorsa ona göre alayım diyorum ondan sordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış biliyorsam düzeltin fakat bu kasada fan kontrolcüsü yok, bundan dolayı anakart girişlerine takılmıyor mu fanlar? Anakart 6 ekstra fanı destekliyorsa ona göre alayım diyorum ondan sordum.
Kasa elinizdeyse açın fotoğraf ekleyin bakalım, benim bildiğim kadarıyla da yok kontrolcü.

Konuda belirtmiştim ama yazayım tekrardan. MSI X570S Torpedo MAX anakarta sahibim.
Görmemişim.

6 tane fan alacaksanız 3-3 olacak şekilde ayırın. 3 tanesinin RGB kablosunu birleştirin, anakarta öyle takın. Diğer 3 fana da aynısını yapacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…