Lian Li A3 kasamın daha güzel gözükmesi için neler yapabilirim?

Vallahi fan olarak elimde fazla fazla var. Fandan yana sorun yok zaten bilen bilen Akasa Viper ve Apache hala daha en iyi fanlardan biridir. Smart Black keza piyasadaki fan dediklerimizden hallice. F120P'de güzel statik basınçlı fanlardan. Beaz diye onları taktım ama kendi tasarlayacağım kasada nasıl yaparım bilemiyorum. Belki fansız bir tasarım bilemiyorum.

3070 kullanırken fanlar daha da sıcak tutuyordu GPU'yu... İnvader'de aldığım sıcaklık değerlerinin helalinden 10 derece üstünü alıyordum bu kasada.

2x140 Akasa Viper.
120mm Akasa Apache Black.
2x120 NZXT F120p.
3x120 Akasa Smart Black.

Beaz diye onları taktım ama kendi tasarlayacağım kasada nasıl yaparım bilemiyorum. Belki fansız bir tasarım bilemiyorum.
Ben medya server için yaptığım kasayı Steam Machine gibi küp şeklinde, 21x21x21 boyutlarında iki katlı yaptım. Alt katta PSU, HDD ve SSD var üst katında ise anakart. mATX için biraz daha büyük yine dual chamber kafası bir kasa tasarlanabilir bence. Hem hava akışı da daha iyi olur, önden alttan havayı alır arkadan üstten tahliye edersiniz. Ya da akvaryum kasalar gibi yandan da alınabilir hava. Güzel fikirler çıkar buradan Yaparsanız konu açın da biz de takip edelim

Hocam, bende kompakt kasa arayışına girdim ama bir türlü istediğim tarzda bir kasa bulamadım. Kompakt ve güzel gözüken kasa önerileriniz var mı acaba?
O11 Vision Compact hocam.
Dünya üzerinde daha estetik bir kasa bulunduğunu düşünmüyorum.
Çok çeşitli kasalar kullanmış biri olarak söylüyorum.

Daha ufak bir şey arıyorsan da Dynamic Mini.

Ben, bu kasanın hastayım zaten ama Jonsbo Z20 gibi kompakt kasalar arıyorum.

Bu kasa bende olsa, kesin push pull yapardım sıvı soğutmaya.

Kasa güzel de sizin 3D parçalar da ayrı bir hava katıyor hocam Ben de işte benzer bir şekilde kasanın içini toparlar mıyım diye düşünüyordum da deneyeceğim bakalım bir şeyler.

Büyük olmasına gerek bile yok aslında. Çin'de falan çok güzel kasalar falan varda Türkiye'de hiç yok. Böyle bir kasa olsaydı sistemi bende böyle yapardım. Tabii ekran kartını değişmek lazım.

Büyük olmasına gerek bile yok aslında. Çin'de falan çok güzel kasalar falan varda Türkiye'de hiç yok. Böyle bir kasa olsaydı sistemi bende böyle yapardım. Tabii ekran kartını değişmek lazım.
Çin'de de ABD'de de var böyle güzel kasalar ama bizim ülkede yayılmadı. Hatta benim çevremde ne kadar bilgisayara ilgili kişi varsa dalga geçiyorlar "öyle kasa mı olur" diye Bizim piyasaya hitap etmiyor pek sanırım.

Ben, bu kasanın hastayım zaten ama Jonsbo Z20 gibi kompakt kasalar arıyorum.

Bu kasa bende olsa, kesin push pull yapardım sıvı soğutmaya.
Valla ben bu kasayı tavsiye ederim hocam hayvani bir boyutu yok diğer mid kasalara kıyasla.
Ha yok ille mini-itx istiyorsanız belki Phanteks Eclipse P200A olabilir FP olarak.
Ah keşke Xikii FF07 olsaydı ülkede ben de onu beğeniyorum.

Hocam, valizde taşınabilir olsun istiyorum daha çok.

Hocam, valizde taşınabilir olsun istiyorum daha çok.
O kadar küçük istiyorsanız SFX ve ITX e inmek lazım hocam. Yoksa mATX kasalar da ufak olsa da öyle minicik değiller yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…