O11 Dynamic serisine klasik ve modern bir görünüm katan O11D MINI. Aşırı büyük olmadan maksimum sayıda su soğutma konfigürasyonuna uyum sağlayan bir kasa. Modüler arka panel tasarımıyla, kullanıcı, kasayı kullanıcının tercih ettiği konfigürasyona göre optimize etmek için 3 yuvalı/5 yuvalı/7...
lian-li.com
Resmi sitesindeki specs'lere göre evet sadece SFX yani Small Factor. ATX takamazsınız.
Düzenleme:
V2 modelini şimdi gördüm konu güncellenince. Sitesini kontrol edince 200mm altındaki ATX PSU'lar destekleniyormuş.
A compact chassis refined for serious performance, offering smart cooling, modular flexibility, and clean aesthetics in one sleek build. Extended Side Mesh for ATX PSU 10° Slanted Bottom Dual m-ATX Mounting Levels for AIO 5 Pre-Installed Reverse Blade Fans Optimized GPU Cooling Top or Bottom I/O...
Senin güç kaynağı büyük ihtimalle 135 ya da 140 mm falandır, bu kasa her türlü kullanabilirsin, ya da uzunluğu 18 Cm'e kadar güç kaynağı takabilirsin, öyle diyeyim.
Senin güç kaynağı büyük ihtimalle 135 ya da 140 mm falandır, bu kasa her türlü kullanabilirsin, ya da uzunluğu 18 Cm'e kadar güç kaynağı takabilirsin, öyle diyeyim.
Daha güç kaynağı almadım hocam ama Cratos 850w alacağım. Kasa olarak a32 plus düşünüyordum da psu uyumluysa bunu da alabilirim o an ki duruma bağlı olarak.
He bide hocam ben daha önce hiç kasa toplamadım söktüm falan ama sıfırdan toplamadım. En kaygılı yer de psu montajı ve kablolaması. Bu cuk diye oturur mu yerine?
Lian Li Edge Gold 1200 PC güç kaynağı siyah, 1200 Watt ATX güç kaynağı, PCIe 5.1, ATX 3.1 PSU | 80 Plus altın, modüler, Sleeved Cable Kit, NVIDIA RTX için 12VHPWR, sessiz fan, USB Hub & Fan Hub : Amazon.com.tr: Bilgisayar