Lian Li Dynamic O11 Mini kasa ATX PSU destekliyor mu?

oğuz sasi 94

Bilgin
Yer
çılgın_kurye34
İyi sosyaller.

Merak ettiğim için açıyorum bu kasaya ATX PSU takılmıyor mu? SFX PSU diye bir şey takılıyormuş sanırım AI böyle diyor.
Bahsettiğim kasa.

Resmi sitesindeki specs'lere göre evet sadece SFX yani Small Factor. ATX takamazsınız.

Düzenleme:
V2 modelini şimdi gördüm konu güncellenince. Sitesini kontrol edince 200mm altındaki ATX PSU'lar destekleniyormuş.

Senin güç kaynağı büyük ihtimalle 135 ya da 140 mm falandır, bu kasa her türlü kullanabilirsin, ya da uzunluğu 18 Cm'e kadar güç kaynağı takabilirsin, öyle diyeyim.

Senin güç kaynağı büyük ihtimalle 135 ya da 140 mm falandır, bu kasa her türlü kullanabilirsin, ya da uzunluğu 18 Cm'e kadar güç kaynağı takabilirsin, öyle diyeyim.
Daha güç kaynağı almadım hocam ama Cratos 850w alacağım. Kasa olarak a32 plus düşünüyordum da psu uyumluysa bunu da alabilirim o an ki duruma bağlı olarak.

En kaygılı yer de PSU montajı ve kablolaması. Bu cuk diye oturur mu yerine?

Konu açarsın, burada hallederiz, videoyu inceleyin, Lian Li Edge 1200W güç kaynağı takıyor. Senin güç kaynağı daha rahat takılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…