Lian Li ekran kartı tutucu Colorful RTX 5070 Ti ile uyumsuz mu?

jackarmis 18

Başarılı
Selamlar, Lian Li O11 Dynamic Evo RGB kasaya sahibim, içinden çıkan ekran kartı tutucuyu Colorful Battlex 5070 Ti ekran kartımda kullanmak istiyorum fakat hiçbir şekilde olmuyor. Sırf bu yüzden servise gönderdim fakat servisten "uyumlu değil" bu tutucu yanıtını aldım. Bu tutucular A'dan Z'ye tüm ekran kartları için değil mi, bu doğru mu? Bilgisi olan var mı?

Bu kasayla gelen parça Lian Li GB-003 anti-sag bracket. Lian Li’nin kendi açıklamasında önemli bir kısıtlama var: GB-003 yalnızca ekran kartının kasadaki 2. genişleme yuvasına takıldığı standart yatay GPU kurulumuyla uyumlu. Bir de ekran kartınızın şu değişkenlerine göre tutucu uyumsuz olabiliyor:
  • soğutucu kalınlığı,
  • backplate şekli,
  • PCB/soğutucu altındaki boşluk,
  • kartın anakarta göre yüksekliği.
Bu değişkenlere göre ekran kartı tutucusu uyumluluk konusunda değişiklik gösterebiliyor.

Kingimdir o benim. Teşekkür ederim, ben a'dan z'ye hepsi uyumlu sanıyordum. Neyse bunu kullanamayacağız demek... Biraz üzdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…