Lian Li ekranlar için tema editörü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozgurce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 16
  • Etiketler Etiketler
    lian li tema

Ozgurce

Çalışkan
Lian Li Hydroshift 2 için bir tema editörü geliştirmiştim, L-Connect servisine müdehale ederek temaları düzenmleme olanağı sağlıyor, tabi sadece bu özellik için yapmadım, bir çok özelliği mevcut. Moderatörler gerekli görürlerse konuyu uygun yere taşıyabilirler. Reddit ve Lian Li Discordunda zaten var konusu ama geliştirenin ben olduğumu muhtemelen kimse farketmeyecektir, kullanacak olursanız bir hata ya da bir talebiniz olursa bana ulaşabilirsiniz.
  • Lian Li L-Connect 3 LCD temalarını düzenlemek için hazırlanmış Windows/WPF tabanlı editör.
  • Aktif L-Connect temasını otomatik yükleyebiliyor veya tema manuel seçilebiliyor.
  • Tema Galerisi (kullanıcıların oluşturduğu)
  • HydroShift II LCD-S, HydroShift II LCD-C, 8.8" Universal Screen ve VM 9.2 LCD cihaz seçenekleri var.
  • Katmanları liste halinde gösteriyor; sıralama, taşıma, kopyalama, gizleme/kilitleme ve silme yapılabiliyor.
  • Canlı önizleme alanı var; katmanlar doğrudan tuval üzerinde sürüklenerek konumlandırılabiliyor.
  • Önizleme yakınlaştırma, sığdırma, yatay/dikey yön ve hizalama kılavuzları destekleniyor.
  • Metin katmanlarında yazı, font, boyut, renk, kalın/italik, hizalama, karakter aralığı ve satır yüksekliği düzenlenebiliyor.
  • Sensör/veri katmanları eklenebiliyor: CPU/GPU sıcaklığı, yük, fan, güç, voltaj, RAM, disk, FPS, saat, tarih, ağ hızı gibi kaynaklar destekleniyor.
  • Görsel katmanlarında PNG/JPG/GIF seçme, boyutlandırma, yakınlaştırma, döndürme ve kırpma ayarları var.
  • Grafik katmanları eklenebiliyor; çubuk, yay/halka, akış grafik gibi stiller için renk, yön, kalınlık, segment, gradyan ve değer ayarları bulunuyor.
  • Arka plan medyası olarak MP4, GIF, JPG/JPEG ve PNG yüklenebiliyor.
  • Gölge katmanı ekleme, gölgeyi ana katmanla eşitleme ve ayrı renk/konum ayarlama desteği var.
  • Değişiklikler tek katmana veya tüm katmanlara uygulanabiliyor; L-Connect’e gönderme akışı mevcut.
  • Tema yedekleme, yedekten geri yükleme, geri al/yinele ve L-Connect’i yeniden başlatma araçları bulunuyor.
  • Temaları .lltheme veya L-Connect’e içe aktarılabilir ZIP olarak dışa aktarabiliyor; ayrıca 8.8 temasını VM 9.2 paketine dönüştürme seçeneği var.
Github reposu şurada: GitHub - ozgurce/LianliThemeEditor: Lian Li Theme Editor
Release Channel şurada : Releases · ozgurce/LianliThemeEditor
Reddit konusu şurada:
Ekran görüntüleri :

Eki Görüntüle 2735988

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…