Yer
Trabzon
Herkese iyi alışverişler. Lian Li lancool 2 mesh ve Lian Li galahad 2 trinty 240mm parçalarım boşa düştü. Ekran kartı altındaki ve egzoz fanlarını başka bir lancool 2 mesh kasasından aldım. Kasa dahili 3 fan ile geliyor ve üzerindeki fanlar harici olarak satılmıyor sadece lancool 2 mesh kasasından çıkıyor. Bağlantısı için Lian Li ile iletişime geçtim (çünkü kasadaki dahili fanları birleştiren kablo tekti) ve bana ara kablo yolladılar bu sayede 6 fanı birbirine bağladım. Anakartımda 6 adet fan girişi olduğu için fan çoklayıcıya ihtiyaç duymadım. Alacak olan arkadaşın anakartında eğer 6 fan girişi yok ise fan çoklayıcı almak zorundadır. Fanlar DC fandır ancak sessizdirler. Sıvı soğutmamı 5700X3D ile test edebildim macun MX6 sürülü 50 dereceyi yukarı geçirmiyor. Ekran kartımda taichi 9070XT Max 55 görebildim (sıcak havalarda). Parçaların kozmetiğinde ve kendilerinde herhangi bir sorun yok. Kutuları ve kutu içerikler eksiksiz. Garanti ve faturaları yok.

Fiyat: Tekliflere açığım en yüksek teklife satmayı düşünüyorum.

Not 1: Kargo alıcıya aittir. Şehit evlatlarının ve öğrenci kardeşlerimin kargosunu ben karşılayacağım.

Not 2: Sıvı soğutmanın işaretlediğim yerdeki Lian Li logolarını kendim söktüm. Çünkü kasadaki fanlarda böyle bir şey olmadığı için ekosistemi bozuyordu :).

Ürünler 5000TL'ye sarı site üzerinden satıldı :).

1.webp

1752267999372.webp

Son düzenleme: