Lian Li O11 Dynamic Evo XL kasada reversed fanlar nereye takılır?

dayınızmüttalip

Çalışkan
Merhaba. Lian Li O11 Dynamic EVO XL siyah kasasını almayı düşünüyorum. 2 sorum olacak.
1) Tekli alınan 3 Lian Li fan birlikte tek bölgeye takılır mı?
2) Reversed ve normal fanlar kasanın neresine takılmalı? Görüntü bozulsun istemiyorum. Yani şöyle. Anakartın sağına ve altına reversed mı takmam gerek normal mi takmam gerek? Anakartın soluna reversed mı takmam gerek normal mi? Üstü kısma Lian Li Uni fan TL LCD sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Ne yapmalıyım?

1- evet 3 fanı birleştirebiliyorsunuz
2- anakartın sağına ve altına reverse
Anakartın soluna ve yukarı normal fan
Aynı kasanın beyazını aldım yarın kurulumunu yapacağım bende aynı şekilde dizilim yapıyorum fanları

Çok teşekkür ederim peki bir soru da sorucam Link'teki ürün, hem reverse hemde 3'lü hali. Bundan iki adet almayı düşünüyorum. İşlemci soğutucu belli zaten. Kasanın sol kısmına egzoz fan olarak da Link'tekini almayı düşünüyorum. Eğer olur derseniz sipariş vericem. Çok bilgim yok kusura bakmayın..

Ben sl serisinden aldım bütün fanları , tl serisi için olumsuz birkaç yazı okumuştum tam emin değilim.
Biraz tl serisini YouTube videoları izlemeni tavsiye ederim.

Ayrıca lcd ekranlara görüntü gelmesi için USB 9 pin girişinden çokça lazım olacak anakartında yeteri kadar USB girişin var mı bilmiyorum ama usb hub almanı tavsiye ederim, benim yetmedi çünkü

Tamamdır teşekkür ederim. Videosunu izledim güzel duruyor. USB Hub konusunu da yetmezse hallederim. O zaman ben bunların siparişini veriyorum tekrardan çok teşekkür ediyorum. İyi forumlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…