Elektronik Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow beyaz kasa - 5.199 TL

Benim kasa XPG K Kyber mesh, donanım parçalarım siyah olmasaydı tercih edebilirdim. Siyah olanı da var mış, o da iyi fiyat ama + PSU almak lazım sanırım. Kasa çok şık duruyor.

Kendi PSU'nuzu takabilirsiniz.

Bu kasada PSU'yu nereye takabilirim? Altta fanlar var. Yan panel arkasına mı takılıyor? (Bilmediğim için) Eğer takılabiliyorsa alayım taksitle hemen. Siyah olanı 5.198 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kasada PSU'yu nereye takabilirim? Altta fanlar var. Yan panel arkasına mı takılıyor? (Bilmediğim için) Eğer takılabiliyorsa alayım taksitle hemen. Siyah olanı 5.198 TL.
Anakartın arka kısımına, orada kafes gibi bir yer var.

Anakartın arka kısımına, orada kafes gibi bir yer var.
Anakartın arkasında PSU yuvası var. Takabilirsiniz.

Teşekkür ederim üstatlar. Siparişi geçiyorum şimdi. Cyclone 2 kol biraz daha bekleyecek mecbur

Düzeltme: siparişi yine veremedim TROY kartımı iptal ettiricem dün de hyperx kulaklığı kaçırmıştım bu kart yüzünden sorunu da çözemiyorlar sağ olsunlar. kasanın fiyatı arttı 6.4K oldu maalesef

Arkadaşın kartıyla siyah olandan 3 taksitli çektim üstatlar aynı fiyattan. Teşekkür ederim, sıvı soğutucu alana kadar köşede kutusuyla duracak artık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…