Şık ve iyi bir kasa. Her türlü tercih edilir.
Detaylar
Kim cevapladı?La Grande Aquila
Uzman
Benim kasa XPG K Kyber mesh, donanım parçalarım siyah olmasaydı tercih edebilirdim. Siyah olanı da var mış, o da iyi fiyat ama + PSU almak lazım sanırım. Kasa çok şık duruyor.
Kendi PSU'nuzu takabilirsiniz.Benim kasa XPG K Kyber mesh, donanım parçalarım siyah olmasaydı tercih edebilirdim. Siyah olanı da var mış, o da iyi fiyat ama + PSU almak lazım sanırım. Kasa çok şık duruyor.
La Grande Aquila
Uzman
Bu kasada PSU'yu nereye takabilirim? Altta fanlar var. Yan panel arkasına mı takılıyor? (Bilmediğim için) Eğer takılabiliyorsa alayım taksitle hemen. Siyah olanı 5.198 TL.
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın arka kısımına, orada kafes gibi bir yer var.Bu kasada PSU'yu nereye takabilirim? Altta fanlar var. Yan panel arkasına mı takılıyor? (Bilmediğim için) Eğer takılabiliyorsa alayım taksitle hemen. Siyah olanı 5.198 TL.
Anakartın arkasında PSU yuvası var. Takabilirsiniz.Bu kasada PSU'yu nereye takabilirim? Altta fanlar var. Yan panel arkasına mı takılıyor? (Bilmediğim için) Eğer takılabiliyorsa alayım taksitle hemen. Siyah olanı 5.198 TL.
La Grande Aquila
Uzman
Anakartın arka kısımına, orada kafes gibi bir yer var.
Anakartın arkasında PSU yuvası var. Takabilirsiniz.
Teşekkür ederim üstatlar. Siparişi geçiyorum şimdi. Cyclone 2 kol biraz daha bekleyecek mecbur
Düzeltme: siparişi yine veremedim TROY kartımı iptal ettiricem dün de hyperx kulaklığı kaçırmıştım bu kart yüzünden sorunu da çözemiyorlar sağ olsunlar.
Arkadaşın kartıyla siyah olandan 3 taksitli çektim üstatlar aynı fiyattan. Teşekkür ederim, sıvı soğutucu alana kadar köşede kutusuyla duracak artık.Teşekkür ederim üstatlar. Siparişi geçiyorum şimdi. Cyclone 2 kol biraz daha bekleyecek mecbur
Düzeltme: siparişi yine veremedim TROY kartımı iptal ettiricem dün de hyperx kulaklığı kaçırmıştım bu kart yüzünden sorunu da çözemiyorlar sağ olsunlar.kasanın fiyatı arttı 6.4K oldu maalesef
Son düzenleme:
Kartınız TROY geldiğinde direkt değiştirmeniz lazımdı. TROY çok kötü.Düzeltme: siparişi yine veremedim TROY kartımı iptal ettiricem dün de hyperx kulaklığı kaçırmıştım bu kart yüzünden sorunu da çözemiyorlar sağ olsunlar.