Fan olarak da bu kasanın içini komple şu fanlarla döşeyeceğim:
Yani kasanın içi komple RGB fanlarla dolu olacak fakat tek bir sıkıntı var, bu kasanın üst paneli için alttaki sıvı soğutucuyu kullanacağım fakat gördüğünüz üzere fanlar RGB değil. Sizce bu fanları şu üstteki RGB olan fanlarla değiştirsem mi gerek var mı? Yoksa üst panel fanları RGB olmasa da olur mu?
Ben fan takarken ses desibeline ve üfürme hızına bakıyorum. Çünkü makine yatak odamda öteki türlü helikopter kalkış yapar gibi ses çıkıyordu makineden. Oyun oynarken bile kafam şişiyordu. Bunlara dikkat etmenizi öneririm şahsen.
Ben fan takarken ses desibeline ve üfürme hızına bakıyorum. Çünkü makine yatak odamda öteki türlü helikopter kalkış yapar gibi ses çıkıyordu makineden. Oyun oynarken bile kafam şişiyordu. Bunlara dikkat etmenizi öneririm şahsen.
Hocam zaten takacağım fanların ses seviyesi düşük. Benim sorduğum soru başka. Şu en alttaki fotoya bakarsanız oradaki sıvı soğutucunun radyatör fanlarının rgb'si yok. Kasanın içindeki tüm fanlar rgb olacak. Bu radyatör fanlarının RGB olmaması görselliği bozar mı ? Hazır değiştirmişken onları da değiştirsem mi onu soruyorum.
Hocam zaten takacağım fanların ses seviyesi düşük. Benim sorduğum soru başka. Şu en alttaki fotoya bakarsanız oradaki sıvı soğutucunun radyatör fanlarının rgb'si yok. Kasanın içindeki tüm fanlar rgb olacak. Bu radyatör fanlarının RGB olmaması görselliği bozar mı ? Hazır değiştirmişken onları da değiştirsem mi onu soruyorum.
Son topladığımız 200.000 TL sistemde arkadaş Lian Li fanlar ve RGB aydınlatma satın almış. Hepsini ben monte ettim ve hayatımda monte ettiğim en kabus sistemler arasında ilk ikiye girer. İlki ASUS'un Mini-ITX kasası idi, ki videosunda belirttim, ikincisi de bu Lian Li fanlar ve RGB kablo şeritleri.
Lian Li'den uzak durun! Neden?
Lian Li fanlar için ayrı, RGB kablolar için ayrı kontrolcü kullanıyor. İkisi için tek bir kablo standardı ve kontrol yapamamışlar Corsair gibi! İki farklı kontrolcü kullandığı için anakartın üstünde USB 2.0 başlıkları yetersiz kaldı...
Fakat bu fanlardan sonra Asus ryujin 3 360 sıvı soğutma aldım. Onun kendi orjinal fanlarını kullandım çünkü radyatör için ürütilmiş fanlar. Daha iyi hava akışı sağlar diye onları radyatör altına, aliexpress linkindeki fanları radyatör üstüne takarak 6 fanlı sıvı soğutma radyatörü haline getirmiş oldum.
Fakat bu fanlardan sonra Asus ryujin 3 360 sıvı soğutma aldım. Onun kendi orjinal fanlarını kullandım çünkü radyatör için ürütilmiş fanlar. Daha iyi hava akışı sağlar diye onları radyatör altına, aliexpress linkindeki fanları radyatör üstüne takarak 6 fanlı sıvı soğutma radyatörü haline getirmiş oldum.
Hocam farklı olunca hoş gözükmüyor diyorsunuz da sadece rgb olmayacak fanın dış çerçevesinde yani o kadar fark eder mi ? rengi beyaz zaten öbür fanlarla aynı. Bir tek rgb yok.
Hocam farklı olunca hoş gözükmüyor diyorsunuz da sadece rgb olmayacak fanın dış çerçevesinde yani o kadar fark eder mi ? rengi beyaz zaten öbür fanlarla aynı. Bir tek rgb yok.
Bir şey olmaz öyle kullan o zaman ne diyeyim. Bunu sen kendin deneyerek cevabını bulabilirsin. Herkesin beğenisi farklıdır. İlk etapta dediğin şekil kullanırsın baktın gözüne hoş gelmedi onları değiştirirsin.