Yeni bir bilgisayar toplamaya karar verdim. Kullanacağım parçalar nedeniyle başlıkta yazmış olduğum 2 kasa modeli arasında kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
Teşekkür ederim ilginiz için öncelikle
Zorunlu da değil gözüme hoş geldikleri için ve 2 sini tercih ediyorum ekran kartını dikey kullanmayı düşünüyorum sıkışık olmasın ve ferah bir kasa içi olması için 2 kasayı sundum. Birde benim ufak bir takıntım var aynı markalardan gitmek gibi kasa fanlarını da lian-li olarak düşünüyorum performans dan dolayı.
Teşekkür ederim ilginiz için öncelikle.
Zorunlu da değil gözüme hoş geldikleri için ve ikisini tercih ediyorum ekran kartını dikey kullanmayı düşünüyorum sıkışık olmasın ve ferah bir kasa içi olması için 2 kasayı sundum. Bir de benim ufak bir takıntım var aynı markalardan gitmek gibi kasa fanlarını da Lian Li olarak düşünüyorum performansdan dolayı.
Attığım kasa, kalite olarak daha üst segment. Birlikte gelen fanlarda son derece kaliteli ve sessiz fanlar. Lian Li için fanlarada kasa kadar para vereceksiniz. Bence gereği yok.
O11 Vision Compact kullanıcısıyım. Kasadan aşırı memnunum bence her detayına kadar düşünülmüş büyük ve ferah bir kasa. Kablo yönetimi, ekran kartı tutucu, Fanların ekran kartına vesaire değmemesi için ileri geri kaydırılabilir mekanizmaya sahip olması ve kablo gizlenebilirliği açısından fazlasıyla seçenek sunuyor bence. Aklınıza takılan bir soru varsa kasayla ilgili cevaplayabilirim.
O11 Vision Compact kullanıcısıyım. Kasadan aşırı memnunum bence her detayına kadar düşünülmüş büyük ve ferah bir kasa. Kablo yönetimi, ekran kartı tutucu, Fanların ekran kartına vesaire değmemesi için ileri geri kaydırılabilir mekanizmaya sahip olması ve kablo gizlenebilirliği açısından fazlasıyla seçenek sunuyor bence. Aklınıza takılan bir soru varsa kasayla ilgili cevaplayabilirim.
Sorun olacağını sanmıyorum kasa açısından çünkü kasa gerçekten çok geniş. Bu kasanın mini versiyonunu ağzına kadar dolduranlar gördüm. Normal kullanımda dedikleriniz sığacaktır ancak ekran kartının dik kullanılması durumunda nasıl olur bilmiyorum. Bilmiyorum derken kasa açısından sorun olacağını sanmıyorum ancak ekran kartının dik konumlandırılmış hali ile sıvı soğutucu arasında ne kadar boşluk kalır onu bilemem.