Bilgisayari kullandiginiz ortama gore degisir. Ben kasa secimimi cok berbat yaptim zamaninda. Mini ATX kasa yerine full ATX kasa aldim bir de ustune sirf 2 tane fan icin azicik fazladan para harcamayi reddettim ve sonunda aldigim seyden memnun degilim. Benim kasam Thermaltake Versa H26. Masam kucuk oldugu icin ve cift monitor kullandigim icin kasa cok buyuk geliyor. Yere koysam 2 ayda birikmesi gereken toz 1 haftada birikiyor. Kasaya CD okuyucu falan da takilabiliyor, ben sahsen muzikleri CD albumu olarak alip bilgisayara sarkiyi kaydederek dinlemeyi severim cunku hem ses kalitesi guzel hem de kutudan album cizimleri ve fotolari falan cikiyor o yuzden tam koleksiyonluk guzel bir sey oluyor. CD okuyucuyu da aldim almasini ama USB CD okuyucu aldim sonuc olarak kasa icindeki yeri de kullanmadim.
Sonuc olarak masaniz kucukse kasayi da kucuk bir sey tercih edin mumkun oldugu kadar. Ileride daha buyugune ihtiyac duydugunuz zaman kucuk kasanizi satar ustune biraz daha para ekleyip daha buyugunu alirsiniz. Cunku masa kucuk olup da kasa buyuk olunca basta umursamiyorsunuz ama zaman gectikce masada size kalan bosluk insani iyice cildirtiyor.