Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DeadlyMania7 76

Bilgin
Yer
Cehennemin dibi
Sadece Steam'e ve CSFloat'a girmek için LibreWolf kullanıyorum. Ana ayarları yapmama rağmen kapanıp açılmada çerezleri sıfırlıyor. Bu yüzden her seferinde Steam'e giriş yapmak zorunda kalıyorum; bu da her seferinde yeni cihaz olarak gözüküyor. Bunu nasıl çözerim? LibreWolf'un çerezleri sıfırlamasını nasıl engellerim? Daha önce about:config'den belli ayarları değiştirince bu sorun çözülmüştü ama şimdi tekrar başladı.

LibreWolf'a alternatif güvenli bir tarayıcı var mıdır? Bu sorunları yaşamayacaksam ona geçebilirim.

Çözüm
Gizlilik ve Güvenlik kısmından “LibreWolf kapatıldığında çerezleri ve site verilerini sil” seçeneğini kapalı mı?

Evet kapalı.

1786435906701.webp

Gizlilik ve Güvenlik kısmından “LibreWolf kapatıldığında çerezleri ve site verilerini sil” seçeneğini kapalı mı?

Steam'in alan adlarını çerez istisnalarına izin ver olarak ekledim, sorun çözüldü.

1786436225426.webp

Evet kapalı.

1786435906701.webp

Steam'in alan adlarını çerez istisnalarına izin ver olarak ekledim, sorun çözüldü.

1786436225426.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm