Koneko Toujou 47 Bilgin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.000 Çözümler 35 Beğeniler 6.328 Yer Cehennemin dibi Bugün 15:13 #1 3. ekranımda özel bir boyutta durmasını istiyorum ayarlayıp kapatıyorum ama her seferinde yeniden açtığımda ana ekranda açılıp sıfırlanıyor. Bunun son kapattığım boyutta ve konumda geri açılmasını nasıl sağlarım?
3. ekranımda özel bir boyutta durmasını istiyorum ayarlayıp kapatıyorum ama her seferinde yeniden açtığımda ana ekranda açılıp sıfırlanıyor. Bunun son kapattığım boyutta ve konumda geri açılmasını nasıl sağlarım?
dex 1 Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 555 Çözümler 9 Beğeniler 449 Yer Türkiye Bugün 15:30 #2 about:config -> privacy.resistFingerprinting (false yap) -> privacy.fingerprintingProtection (true yap) privacy.fingerprintingProtection.overrides'a gel ve içine şu değerleri gönder -> +AllTargets,-RoundWindowSize
about:config -> privacy.resistFingerprinting (false yap) -> privacy.fingerprintingProtection (true yap) privacy.fingerprintingProtection.overrides'a gel ve içine şu değerleri gönder -> +AllTargets,-RoundWindowSize
KS KS Koneko Toujou 47 Bilgin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.000 Çözümler 35 Beğeniler 6.328 Yer Cehennemin dibi 37 dakika önce #3 dex dedi: about:config -> privacy. ResistFingerprinting (false yap) -> privacy. FingerprintingProtection (true yap) Privacy. FingerprintingProtection. Overrides'a gel ve içine şu değerleri gönder -> +AllTargets,-RoundWindowSize Genişletmek için tıkla... Burada neyi kapatıp neyi açıyoruz lazım bir şey olmasın?
dex dedi: about:config -> privacy. ResistFingerprinting (false yap) -> privacy. FingerprintingProtection (true yap) Privacy. FingerprintingProtection. Overrides'a gel ve içine şu değerleri gönder -> +AllTargets,-RoundWindowSize Genişletmek için tıkla... Burada neyi kapatıp neyi açıyoruz lazım bir şey olmasın?