Life is Strange 2 için Türkçe yama önerisi

Hasan Merkit

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
14
Denediğiniz ve hataları göze batmayan, makine çevirisi olmayan Türkçe yama var mı? Steam sürümü kullanıyorum.

Kendim şahsen denemedim ama Life is Strange için yama isteyen arkadaşıma da bu yamayı önerdim ve sorunsuz oynadı. Bir şikayeti olsaydı söylerdi yüksek ihtimalle bana.

Kendim şahsen denemedim ama Life is Strange için yama isteyen arkadaşıma da bu yamayı önerdim ve sorunsuz oynadı. Bir şikayeti olsaydı söylerdi yüksek ihtimalle bana.
Başka siteden/ekipten öneri gelmezse şans vereceğim, teşekkürler.

Çok yabancı bir hikaye başlaması ve zaman gücü olmaması nedeniyle oyundan vazgeçtim. Türkçe yama tavsiyeleriniz için yine de teşekkürler.

Zaman gücü Remastered oyununda vardı.
İlk oyunun hikayesini yeni tamamladım zaten. Zamanı geri almadan daha çok yabancı hikaye beni rahatsız etti. Max karakterinin var olduğu Double Exposure oyununu deneyeceğim. Tavsiye için teşekkürler.

Oyunu geçen hafta bitirdim, ayrı hikâye aslında o kadar da ayrı değil. Oyun aynı evrende geçiyor. 2015'teki oyundan tonla detaylar bulunuyor.

Zaten sadece Apex'in yaması var. Alt yazılar fena değil ama önemli seçimlerde anlam bozuklukları var seçim yaparken dikkatli olmak lazım.

Tavsiye ederim. En az ilk oyundaki kadar sürükleyici bir hikaye ye sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…