Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 723 Çözümler 2 Beğeniler 417 Yer Adana 5 Kasım 2025 #1 Lifebox topluca fotoğraf silme nasıl yapılır? Tek tek seçmem mi lazım? (İçeri aktaracağım.)
Çözüm creazy 5 Kasım 2025 Sadece_Emir dedi: Lifebox topluca fotoğraf silme nasıl yapılır? Tek tek seçmem mi lazım? (İçeri aktaracağım.) Genişletmek için tıkla... Tek tek, seçmeniz lazım diye biliyorum. Ama direkt klasörü silerseniz, hepsi gider.
Sadece_Emir dedi: Lifebox topluca fotoğraf silme nasıl yapılır? Tek tek seçmem mi lazım? (İçeri aktaracağım.) Genişletmek için tıkla... Tek tek, seçmeniz lazım diye biliyorum. Ama direkt klasörü silerseniz, hepsi gider.
creazy Başarılı Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 1.204 Çözümler 2 Beğeniler 979 5 Kasım 2025 #2 Sadece_Emir dedi: Lifebox topluca fotoğraf silme nasıl yapılır? Tek tek seçmem mi lazım? (İçeri aktaracağım.) Genişletmek için tıkla... Tek tek, seçmeniz lazım diye biliyorum. Ama direkt klasörü silerseniz, hepsi gider. Artı 0 Eksi Çözüm
Sadece_Emir dedi: Lifebox topluca fotoğraf silme nasıl yapılır? Tek tek seçmem mi lazım? (İçeri aktaracağım.) Genişletmek için tıkla... Tek tek, seçmeniz lazım diye biliyorum. Ama direkt klasörü silerseniz, hepsi gider.
KS KS Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 723 Çözümler 2 Beğeniler 417 Yer Adana 5 Kasım 2025 #3 creazy dedi: Tek tek, seçmeniz lazım diye biliyorum. Ama direkt klasörü silerseniz, hepsi gider. Genişletmek için tıkla... Sağ ol. Artı 0 Eksi
creazy dedi: Tek tek, seçmeniz lazım diye biliyorum. Ama direkt klasörü silerseniz, hepsi gider. Genişletmek için tıkla... Sağ ol.