Andrea Kimi Antonelli 70 Yetkin Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.039 Çözümler 3 Beğeniler 507 Yer Mercedes-AMG F1 Garajı 5 Kasım 2025 #1 Lifebox topluca fotoğraf silme nasıl yapılır? Tek tek seçmem mi lazım? (İçeri aktaracağım.)
Çözüm creazy 5 Kasım 2025 Andrea Kimi Antonelli dedi: Lifebox topluca fotoğraf silme nasıl yapılır? Tek tek seçmem mi lazım? (İçeri aktaracağım.) Genişletmek için tıkla... Tek tek, seçmeniz lazım diye biliyorum. Ama direkt klasörü silerseniz, hepsi gider.
Andrea Kimi Antonelli dedi: Lifebox topluca fotoğraf silme nasıl yapılır? Tek tek seçmem mi lazım? (İçeri aktaracağım.) Genişletmek için tıkla... Tek tek, seçmeniz lazım diye biliyorum. Ama direkt klasörü silerseniz, hepsi gider.
creazy 55 Üstün Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 1.317 Çözümler 3 Beğeniler 1.064 5 Kasım 2025 #2 Andrea Kimi Antonelli dedi: Lifebox topluca fotoğraf silme nasıl yapılır? Tek tek seçmem mi lazım? (İçeri aktaracağım.) Genişletmek için tıkla... Tek tek, seçmeniz lazım diye biliyorum. Ama direkt klasörü silerseniz, hepsi gider. Artı 0 Eksi Çözüm
Andrea Kimi Antonelli dedi: Lifebox topluca fotoğraf silme nasıl yapılır? Tek tek seçmem mi lazım? (İçeri aktaracağım.) Genişletmek için tıkla... Tek tek, seçmeniz lazım diye biliyorum. Ama direkt klasörü silerseniz, hepsi gider.
KS KS Andrea Kimi Antonelli 70 Yetkin Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.039 Çözümler 3 Beğeniler 507 Yer Mercedes-AMG F1 Garajı 5 Kasım 2025 #3 creazy dedi: Tek tek, seçmeniz lazım diye biliyorum. Ama direkt klasörü silerseniz, hepsi gider. Genişletmek için tıkla... Sağ ol. Artı 0 Eksi
creazy dedi: Tek tek, seçmeniz lazım diye biliyorum. Ama direkt klasörü silerseniz, hepsi gider. Genişletmek için tıkla... Sağ ol.