Linsoul Simgot EG280 için EQ ayarı önerisi

O konuda bize @StRaBoN ve @Simon yardimci olabilir sanirim hocam.

NiceHCK NK1 alabilirsin stokta oldugu zaman.

@StRaBoN @Simon hocalarım fps için önerebileceğiniz ses dacları nelerdir acaba ?
Baslangic icin NiceHCK NK1 veya Max versiyonunu oneririm.

Merhabalar simgot eg280 almayı düşünüyorum valorant ve cs özelinde kullanacağım 1 haftadır araştırıyorum hiçbir şekilde karar veremedim siz memnun musunuz? Yaşadığınız ses sorunları düzeldi mi ve tavsiye eder misiniz? KZ AS16 PRO X almıştım ve bu sorunlarınız aynısı vardı (ses kartı da yok cloud 2 ye takmıştım direkt) neyseki ürünün estetiğinde biraz sorun vardı ki iade edebildim ama ses konusunda özellikle cs ve valorantta aşırı berbattı lütfen görürseniz cevap verin bu konuda fikirlenize ihtiyacım var.

@StRaBoN, @StRaBoN, SIMGOT EG280 alacağım ama fikirlerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

Size vermiş olduğum EQ'daki eksiklikleri tarif edebilir misiniz hocam?
@StRaBoN, SIMGOT EG280 almayı düşünüyorum fikirlerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var acaba geri dönüş yapabilir misiniz?

Ben de Cloud 2 sahibiyim EG280'den daha kötü IEM'ler de var bende hatta direkt farklı bir simgot var. Ona rağmen Cloud'dan daha çok beğendim. Alışkanlıklarla alakalı bir durum beğenmemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…