Linux Fedora GNOME’da Anonymous Çeviri kurulumu

osmantahavecet

Gelişen
Merhaba, Fedora ve GNOME kullanıyorum. Anonymous Çeviri üyeliğim var ama Steam oyunlarıma Bottles veya Protontricks ile kurmayı denedim, olmadı. Yama dosyaları oyunun bulunduğu klasörde ama oyun yamayı görmüyor. Heroic Games Launcher’dan indirdiğim oyunlara Oyun-Çeviri’den indirdiğim yamayı kurdum ve çalışıyor. Winetricks > Select the default wineprefix > Run uninstaller > yükle > .exe uzantılı yama dosyası şeklinde yaptım ve yama çalıştı. Anonymous Çeviri’yi Linux’ta kullanabilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama oyun-çeviriden indirdiğim yamalar çalışıyor. Bu neden çalışmasın ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama oyun-çeviriden indirdiğim yamalar çalışıyor. Bu neden çalışmasın ki?
Aynı şey değil çünkü, Anonymous'ta yama dosyalarına müdahale edemiyorsun, hangi kütüphaneleri vs. kullandıkları belli değil, uyumsuz bir şeyler var ki çalışmıyor, oyun çevirinin yamalarında ek bir koruma vs. yok. Mesela bazı yamalarda input8.dll kütüphane dosyası var, Linux'ta çalışması için winecfg yazılımdan bu .dll dosyasını ekliyorsun yama çalışıyor. Anonymous'da dosyalar, sen ben erişemeyelim diye korumalı olduğu için, ne kullandığını bilmiyoruz. Geliştiricinin Linux'a destek vermesi lazım. Daha önce Discord'tan sormuştum, öyle bir planımız yok diyorlardı. Eğer yama yapacağın oyun için alternatif bir yama varsa onu kullan. Yoksa Windows'da oynamak gerekecek o oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…