Trojan Uzmanı Uzman Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 208 Çözümler 2 Beğeniler 66 Yer İstanbul 13 Nisan 2026 #1 Merhaba, Linux'a Java yüklüyorum fakat sürekli EA sürümü yükleniyor. Bu yüzden uygulamalar açılmıyor, kaç kere denedim.
Merhaba, Linux'a Java yüklüyorum fakat sürekli EA sürümü yükleniyor. Bu yüzden uygulamalar açılmıyor, kaç kere denedim.
Çözüm W W WebSmith 13 Nisan 2026 Trojan Uzmanı dedi: Merhaba, Linux'a Java yüklüyorum fakat sürekli EA sürümü yükleniyor. Bu yüzden uygulamalar açılmıyor, kaç kere denedim. Genişletmek için tıkla... Kod: #Java 21 için: sudo apt update sudo apt install openjdk-21-jdk -y sudo update-alternatives --config java sudo update-alternatives --config javac #Şu kodunu çıktısını atar mısınız kurduktan sonra. java -version
Trojan Uzmanı dedi: Merhaba, Linux'a Java yüklüyorum fakat sürekli EA sürümü yükleniyor. Bu yüzden uygulamalar açılmıyor, kaç kere denedim. Genişletmek için tıkla... Kod: #Java 21 için: sudo apt update sudo apt install openjdk-21-jdk -y sudo update-alternatives --config java sudo update-alternatives --config javac #Şu kodunu çıktısını atar mısınız kurduktan sonra. java -version
YASEDEM Deneyimli Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 753 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 617 Yer New York 13 Nisan 2026 #2 Java'nın EA sürümünü purge ile kaldırdıktan sonra sudo apt install openjdk-17-jdk komutunu dener misiniz? 17 yerine istediğiniz sürümü yazın. Artı 0 Eksi
Java'nın EA sürümünü purge ile kaldırdıktan sonra sudo apt install openjdk-17-jdk komutunu dener misiniz? 17 yerine istediğiniz sürümü yazın.
W WebSmith Deneyimli Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 890 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 510 13 Nisan 2026 #3 Trojan Uzmanı dedi: Merhaba, Linux'a Java yüklüyorum fakat sürekli EA sürümü yükleniyor. Bu yüzden uygulamalar açılmıyor, kaç kere denedim. Genişletmek için tıkla... Kod: #Java 21 için: sudo apt update sudo apt install openjdk-21-jdk -y sudo update-alternatives --config java sudo update-alternatives --config javac #Şu kodunu çıktısını atar mısınız kurduktan sonra. java -version Artı 0 Eksi Çözüm
Trojan Uzmanı dedi: Merhaba, Linux'a Java yüklüyorum fakat sürekli EA sürümü yükleniyor. Bu yüzden uygulamalar açılmıyor, kaç kere denedim. Genişletmek için tıkla... Kod: #Java 21 için: sudo apt update sudo apt install openjdk-21-jdk -y sudo update-alternatives --config java sudo update-alternatives --config javac #Şu kodunu çıktısını atar mısınız kurduktan sonra. java -version
KS KS Trojan Uzmanı Uzman Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 208 Çözümler 2 Beğeniler 66 Yer İstanbul 15 Nisan 2026 #4 WebSmith dedi: Kod: #Java 21 için: sudo apt update. sudo apt install openjdk-21-jdk -y sudo update-alternatives --config java. sudo update-alternatives --config javac. #Şu kodunu çıktısını atar mısınız kurduktan sonra. java -version Genişletmek için tıkla... Çözüm için sağ olun. YASEDEM dedi: Java'nın EA sürümünü purge ile kaldırdıktan sonra sudo apt install openjdk-17-jdk komutunu dener misiniz? 17 yerine istediğiniz sürümü yazın. Genişletmek için tıkla... Her seferinde EA yüklüyor ve sorunu çözdüm. Artı 0 Eksi
WebSmith dedi: Kod: #Java 21 için: sudo apt update. sudo apt install openjdk-21-jdk -y sudo update-alternatives --config java. sudo update-alternatives --config javac. #Şu kodunu çıktısını atar mısınız kurduktan sonra. java -version Genişletmek için tıkla... Çözüm için sağ olun. YASEDEM dedi: Java'nın EA sürümünü purge ile kaldırdıktan sonra sudo apt install openjdk-17-jdk komutunu dener misiniz? 17 yerine istediğiniz sürümü yazın. Genişletmek için tıkla... Her seferinde EA yüklüyor ve sorunu çözdüm.
W WebSmith Deneyimli Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 890 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 510 15 Nisan 2026 #5 Trojan Uzmanı dedi: Çözüm için sağ olun. Genişletmek için tıkla... java --version Bunun çıktısını atarsanız güzel olur. Teşekkür ederim bu arada. Artı 0 Eksi
Trojan Uzmanı dedi: Çözüm için sağ olun. Genişletmek için tıkla... java --version Bunun çıktısını atarsanız güzel olur. Teşekkür ederim bu arada.
KS KS Trojan Uzmanı Uzman Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 208 Çözümler 2 Beğeniler 66 Yer İstanbul 15 Nisan 2026 #6 openjdk 21.0.10 2026-01-20 LTS OpenJDK Runtime Environment Temurin-21.0.10+7 (build 21.0.10+7-LTS) OpenJDK 64-Bit Server VM Temurin-21.0.10+7 (build 21.0.10+7-LTS, mixed mode, sharing) Artı 0 Eksi
openjdk 21.0.10 2026-01-20 LTS OpenJDK Runtime Environment Temurin-21.0.10+7 (build 21.0.10+7-LTS) OpenJDK 64-Bit Server VM Temurin-21.0.10+7 (build 21.0.10+7-LTS, mixed mode, sharing)