Linux Mint cidden bu kadar kötü mü?

Keşke Cachy OS veya ZorinOS gibi modern dağıtım kullansaymış.
ZorinOS makyajlı ubuntu bir numarası yok. Fedora siyah ekran sorunu oluyor. Cachy OS bol bol terminal istiyor. Biz bilgisayarımızı normal kullanmak istiyoruz. Linux boş propaganda.

Zorin OS makyajlı Ubuntu bir numarası yok. Fedora siyah ekran sorunu oluyor. Cachy OS bol bol terminal istiyor. Biz bilgisayarımızı normal kullanmak istiyoruz. Linux boş propaganda.

Peki ya RAM'ini seven insanlar ne yapacak

RAM'e pek etkisi yok bu aracın 8 GB ram kullananlara çok zor işletim sistemi Windows 11.

Belki tiny11 fayda edebilir ya da Winutil'den özel ISO oluşturularak RAM kullanımı azaltılabilir.

Videodaki sorunların çoğu genel Linux dağıtımlarında da olan sorunlar. Mint iyi bir dağıtım, halen öneririm ki Recep Baltaş'a da ben yüklettim Mint'i.

Vallahi arada geçmeyi düşünüyordum deneyimlemek için Recep Baltaş hoca anlattıkça daraldım. Hantal Windows 11 ile mutluyum.

Vallahi arada geçmeyi düşünüyordum deneyimlemek için Recep Baltaş hoca anlattıkça daraldım. Hantal Windows 11 ile mutluyum.
Aylarım, yıllarım linux ile boşa geçti. Boşu boşuna uğraşıp durdum. Windows iyidir. Maceraya, strese gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…