kadirCN Yetkin Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 479 Makaleler 1 Çözümler 18 Beğeniler 210 Yer Türkiye, Hakkari 2 Mart 2024 #1 Merhaba, laptopuma Linux Mint kurdum. Ekranı aşağı indirince kendini uyku moduna alıyor, ben hep açık kalsın istiyorum sadece sistemden kapattığım zaman kapanacak. Bunu nasıl yapabilirim?
Merhaba, laptopuma Linux Mint kurdum. Ekranı aşağı indirince kendini uyku moduna alıyor, ben hep açık kalsın istiyorum sadece sistemden kapattığım zaman kapanacak. Bunu nasıl yapabilirim?
Dark Raiden Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.048 Makaleler 11 Çözümler 24 Beğeniler 2.643 Yer Slytherin 2 Mart 2024 #2 Güç seçeneklerinden yapılıyor.
KS KS kadirCN Yetkin Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 479 Makaleler 1 Çözümler 18 Beğeniler 210 Yer Türkiye, Hakkari 2 Mart 2024 #3 Dark Raiden dedi: Güç seçeneklerinden yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum fakat daha önce Mint kullanmadığım için nereden nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum.
Dark Raiden dedi: Güç seçeneklerinden yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum fakat daha önce Mint kullanmadığım için nereden nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum.
3 308 Başarılı Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 1.131 Çözümler 4 Beğeniler 1.163 2 Mart 2024 #4 kadirCN dedi: Onu biliyorum fakat daha önce Mint kullanmadığım için nereden nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Başlangıç yerine güç seçenekleri yazınca çıkıyor diye hatırlıyorum hocam.
kadirCN dedi: Onu biliyorum fakat daha önce Mint kullanmadığım için nereden nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Başlangıç yerine güç seçenekleri yazınca çıkıyor diye hatırlıyorum hocam.
Dark Raiden Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.048 Makaleler 11 Çözümler 24 Beğeniler 2.643 Yer Slytherin 2 Mart 2024 #5 kadirCN dedi: Onu biliyorum fakat daha önce Mint kullanmadığım için nereden nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Pil kısmına tıklayın. Sağ altta. Oradan ayarlardaki güç seçeneklerine gidiyor.
kadirCN dedi: Onu biliyorum fakat daha önce Mint kullanmadığım için nereden nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Pil kısmına tıklayın. Sağ altta. Oradan ayarlardaki güç seçeneklerine gidiyor.