naganen Yetkin Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 580 Çözümler 9 Beğeniler 516 Yer Tokat 5 Eylül 2025 #11 23783 dedi: Bu KDE değilmi? Genişletmek için tıkla... Aynı çalışıyor anladığım kadarıyla, Mint forumundan aldım linki.
23783 dedi: Bu KDE değilmi? Genişletmek için tıkla... Aynı çalışıyor anladığım kadarıyla, Mint forumundan aldım linki.
KS KS Darth AMD Başarılı Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 1.231 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 681 Yer Burdur 5 Eylül 2025 #12 naganen dedi: Kendi cursor temanızı nasıl yapacağınız burada anlatılmış ama çok uzun Hazır olanları kullanmak daha iyi gibi. Ayrıca muhtemelen evet, kurulu olan cursor temaları üzerinde de değişiklik yapabiliyorsunuzdur. https://develop.kde.org/docs/features/cursor/ Genişletmek için tıkla... Üşengeçlik işte
naganen dedi: Kendi cursor temanızı nasıl yapacağınız burada anlatılmış ama çok uzun Hazır olanları kullanmak daha iyi gibi. Ayrıca muhtemelen evet, kurulu olan cursor temaları üzerinde de değişiklik yapabiliyorsunuzdur. https://develop.kde.org/docs/features/cursor/ Genişletmek için tıkla... Üşengeçlik işte
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.589 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.094 5 Eylül 2025 #13 Şöyle bir video buldum. Bence güzel gözüküyor.
naganen Yetkin Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 580 Çözümler 9 Beğeniler 516 Yer Tokat 5 Eylül 2025 #14 Darth AMD dedi: Üşengeçlik işte Genişletmek için tıkla... Üşengeç olup Linux kullanmak zor iş ya Her şey yapılabiliyor ama genelde insanlar yapmadığı için böyle uzun uzun süreçleri var.
Darth AMD dedi: Üşengeçlik işte Genişletmek için tıkla... Üşengeç olup Linux kullanmak zor iş ya Her şey yapılabiliyor ama genelde insanlar yapmadığı için böyle uzun uzun süreçleri var.
Batinux Uzman Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 337 Çözümler 1 Beğeniler 203 5 Eylül 2025 #15 23783 dedi: Şöyle bir video buldum. Bence güzel gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Oha bu ne? Bence güzel. Ben bu kadar özelleştirilebilir olduğunu bilmiyodum cinnamonun.
23783 dedi: Şöyle bir video buldum. Bence güzel gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Oha bu ne? Bence güzel. Ben bu kadar özelleştirilebilir olduğunu bilmiyodum cinnamonun.