Linux Mint Wi-Fi görmüyor

Cobra

Becerikli
Yeni Linux'a geçeyim dedim videodan gördüm, neyse kurdum bu Linux uzaktan Wi-Fi'yi görmüyor yani Wi-Fi bağlanamadım. Geri Windows'a dönmek istiyorum ama internet olmadığı için ISO yükleyemiyorum. Ne yapmalıyım lütfen yardım.

Dosya Ekleri

• IMG_20240709_003200.webp
    IMG_20240709_003200.webp
    252 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Android kullanıyorsan telefonunun internetini kabloyla bağlayarak Windows ISO'su ve (Rufus Linux'ta çalışmadığı için) Ventoy indirerek kurulum yapabilirsin. Eğer Android sürümün eksikse telefonuna indir dosyaları daha sonra bilgisayara atarak kurulum yap. İndirme işlemini tarifeli ağ üzerinden yapmanı önermem, dikkat et o yüzden.

Yeni Linux'a geçeyim dedim videodan gördüm, neyse kurdum bu Linux uzaktan Wi-Fi'yi görmüyor yani Wi-Fi bağlanamadım. Geri Windows'a dönmek istiyorum ama internet olmadığı için ISO yükleyemiyorum. Ne yapmalıyım lütfen yardım.

Sürücü yöneticisinden Wi-Fi sürücüsü yüklediniz mi? Eğer telefon ile internet verebiliyorsanız öyle yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Bazı Wi-Fi kartlarının sürücüleri yüklü gelmeyebiliyor çünkü.

Sürücü yöneticisinden Wi-Fi sürücüsü yüklediniz mi? Eğer telefon ile internet verebiliyorsanız yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Konunun sahibi WiFi sürücüsü hakkında yardım istemedi, WiFi'si olmayan Linux bilgisayar kullanarak nasıl Windows kurabileceğini sordu. Yardımcı olmak istediğinizin farkındayım ancak Windows'a dönmek isteyen birisini Linux kullanmaya zorlamamalıyız.

Artı -1 Eksi
Konunun sahibi WiFi sürücüsü hakkında yardım istemedi, WiFi'si olmayan Linux bilgisayar kullanarak nasıl Windows kurabileceğini sordu. Yardımcı olmak istediğinizin farkındayım ancak Windows'a dönmek isteyen birisini Linux kullanmaya zorlamamalıyız.

Çözümü genel olarak basit bir sorun olduğu için yazdım, belki uygulayıp kullanmaya devam eder. Kullanmazsa bile Wi-Fi düzelince normal bir şekilde Windows ISO yükleyebilir.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt