Çözüldü Linux Mint'e nasıl tema kurabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akerxod
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 730
  • Etiketler Etiketler
    linux tema
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba. Az önce Linux Mint kurdum ve Linux Mint'e tema yapmak istiyorum. Windows 11 teması mesela, bunu nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba. Az önce Linux Mint kurdum ve Linux Mint'e tema yapmak istiyorum. Windows 11 teması mesela, bunu nasıl yapabilirim?
İlk önce Pling'den istediğiniz GTK temasını bulun ve temanın Files bölümünden arşivini indirin.

Daha sonra kullanıcı klasörünüzde ".themes" isminde bir klasör oluşturup arşiv dosyasını oraya atın.
Dosyayı arşivden çıkarttıktan sonra temaya özel bir klasör oluşacak. Ondan sonra Temalar diye aratın, oradan temayı ayarlayın. Pling'den bakmak yerine oradan da yükleyip uygulayabilirsiniz.

Bakınız: How to Install Themes in Linux Mint Cinnamon
İlk önce Pling'den istediğiniz GTK temasını bulun ve temanın Files bölümünden arşivini indirin.

Daha sonra kullanıcı klasörünüzde ".themes" isminde bir klasör oluşturup arşiv dosyasını oraya atın.
Dosyayı arşivden çıkarttıktan sonra temaya özel bir klasör oluşacak. Ondan sonra Temalar diye aratın, oradan temayı ayarlayın. Pling'den bakmak yerine oradan da yükleyip uygulayabilirsiniz.

Bakınız: How to Install Themes in Linux Mint Cinnamon

Çözüm

Linux Mint'te eğer Cinnamon masaüstü ortamı varsa, kişileştirme kısmından tema yüklenebiliyor.

Eğer diğer masaüstü ortamlarını kullanıyorsanız: Home klasörünüzün içinde .local/share/themes/ klasörüne internetten indirdiğiniz temaları atabilirsiniz.

Yardımınız için teşekkürler işe yaradı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…