Cengiz Uzman Katılım 1 Haziran 2025 Mesajlar 368 Çözümler 1 Beğeniler 153 24 Ağustos 2025 #1 Selam, USB'den boot yapacaktım fakat sorun ise şu: USB, ne Boot Menu'de ne BIOS'ta görünüyor fakat işletim sisteminin içerisinde USB'yi görebiliyorum. (Linux Mint kullanıyorum.) Ne yapmam gerek, neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2025
Selam, USB'den boot yapacaktım fakat sorun ise şu: USB, ne Boot Menu'de ne BIOS'ta görünüyor fakat işletim sisteminin içerisinde USB'yi görebiliyorum. (Linux Mint kullanıyorum.) Ne yapmam gerek, neden olabilir?
Çözüm 5 5 5481 24 Ağustos 2025 USB'yi çıkarın başka bir USB girişine takın 3.0 girişinde takılıysa 2.0 girişine takın.
5 5481 Uzman Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 947 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 842 24 Ağustos 2025 #2 USB'yi çıkarın başka bir USB girişine takın 3.0 girişinde takılıysa 2.0 girişine takın. Artı 0 Eksi Çözüm
Dark Raiden Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.047 Makaleler 11 Çözümler 24 Beğeniler 2.642 Yer Slytherin 24 Ağustos 2025 #3 Linux'ta Rufus gibi mükemmel çalışan bir USB boot yazılımı yok. Mümkünse Windows bir bilgisayardan Rufus ile yazdır. Windows yoksa Ventoy dene Linux Mint'te. Artı 0 Eksi
Linux'ta Rufus gibi mükemmel çalışan bir USB boot yazılımı yok. Mümkünse Windows bir bilgisayardan Rufus ile yazdır. Windows yoksa Ventoy dene Linux Mint'te.
KS KS Cengiz Uzman Katılım 1 Haziran 2025 Mesajlar 368 Çözümler 1 Beğeniler 153 24 Ağustos 2025 #4 Dark Raiden dedi: Linux'ta Rufus gibi mükemmel çalışan bir USB boot yazılımı yok. Mümkünse Windows bir bilgisayardan Rufus ile yazdır. Windows yoksa Ventoy dene Linux Mint'te. Genişletmek için tıkla... Zaten Ventoy ile yaptım ve Ventoy, diski exFAT olarak biçimlendirmiş, sizce bundan mıdır? Artı 0 Eksi
Dark Raiden dedi: Linux'ta Rufus gibi mükemmel çalışan bir USB boot yazılımı yok. Mümkünse Windows bir bilgisayardan Rufus ile yazdır. Windows yoksa Ventoy dene Linux Mint'te. Genişletmek için tıkla... Zaten Ventoy ile yaptım ve Ventoy, diski exFAT olarak biçimlendirmiş, sizce bundan mıdır?
Dark Raiden Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.047 Makaleler 11 Çözümler 24 Beğeniler 2.642 Yer Slytherin 24 Ağustos 2025 #5 BalenaEtcher dene, o da olmazsa Impression. Windows ISO'su mu yazdırıyorsun? Artı 0 Eksi
KS KS Cengiz Uzman Katılım 1 Haziran 2025 Mesajlar 368 Çözümler 1 Beğeniler 153 24 Ağustos 2025 #6 Dark Raiden dedi: balenaEtcher dene, o da olmazsa ımpression. Windows ISO'su mu yazdırıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam diğer seçenekleri denemek istemiyorum içine birden fazla ISO atmak için Ventoy kullanıyorum. openSUSE ISO'su atmıştım içine. Yardımlarınız için teşekkürler. Uğraşmaya gerek kalmadı. USB 2.0 portuna taktığım zaman USB göründü. Son düzenleme: 24 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
Dark Raiden dedi: balenaEtcher dene, o da olmazsa ımpression. Windows ISO'su mu yazdırıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam diğer seçenekleri denemek istemiyorum içine birden fazla ISO atmak için Ventoy kullanıyorum. openSUSE ISO'su atmıştım içine. Yardımlarınız için teşekkürler. Uğraşmaya gerek kalmadı. USB 2.0 portuna taktığım zaman USB göründü.