Linux ne zaman tüm Windows programlarını açmaya başlar?

Mesela Photoshop, çekirdek seviyesinde çalışan anti-hile kullanan oyunlar. Bunlar ne zaman çalışır? Bence çalışır ama ne zaman bilmiyorum.
Çekirdek seviyesi acler Linux'a gelmeden çalışmayacak ne yazık ki. Zaten gelmese de olur ben çekirdeğime Çinli bir firmanın AC sini kuramam.

Son düzenleme:
Mesela Photoshop, çekirdek seviyesinde çalışan anti-hile kullanan oyunlar. Bunlar ne zaman çalışır? Bence çalışır ama ne zaman bilmiyorum.
Hocam Photoshop'un sahibi Adobe neden çıkartmadığı belli. macOS ve Windows tarafından sırf bu programları kullanan büyük bir tayfa var. Anlaşma olduğu bariz ortada.

Özellikle Macbook'u neredeyse herkes Adobe programları için alıyor.

Kanıtlayamam ama Apple ve Microsoft para ödüyordur yani.

Alakası bile yok. Adobe ürünlerinin neden Linux'ta olmadığı hakkında resmi cevap şu:

Yani demek istiyor ki, Adobe hangi işletim sistemlerini destekleyeceğini yatırım getirisini değerlendirerek seçiyor. Bu yüzden Linux, Adobe'nin desteklediği bir platform değil. Geliştirme, test etme ve destekleme gibi masraflar var ve Linux gibi birçok dağıtım ve sürümüne sahip bir platformda bu maliyetler daha da artıyor. Ayrıca, Adobe'nin kendi iç hizmetlerinde Linux kullanılmadığı da anlaşılıyor. Linux masaüstü kullanıcılarının sayısının az olması da bu durumu daha da anlamlı kılıyor.

Son düzenleme:

Buna hiç inanmıyorum. Çünkü ARM çıkar çıkmaz hemen Adobe ürünlerini çıkarttılar. Linux yıllardır orada öyle duruyor yani. Bütçe hikayesi yalan. Kullanan Linux'ta da kullanır.

Ayrıca Adobe, ürünlerinin Linux'ta çalışmaması için ekstra gayret gösteriyor.

Tamam da MacOS günümüzde ARM üzerinden çalışıyor, Windows'un da ARM versiyonu var çok normal değil mi çıkartmaları?

Tamam da MacOS günümüzde ARM üzerinden çalışıyor, Windows'un da ARM versiyonu var çok normal değil mi çıkartmaları?
Hayır ARM çıkar çıkmaz direkt Adobe ürünleri çıktı macOS'e. Yıllardır Linux orada duruyor. Bütçe ayırıp yapmak bu kadar zor olmamalıdır. Ki C++ ve Node JS ile yazılıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…