Linux "Unregistered Exception Handler" hatası

Merhaba, benim elimde çok ama çok eski 2.8 GB RAM'i olan bir laptop vardı. Canım sıkıldığı için AmogOS adlı bir eğlence işletim sistemi kurmak istedim. ISO'yu belleğe yazdırdım falan Ventoy ile sonrasında normal modda çalıştırdım ama "Unregistered Exception Handler" hatası ile karşılaştım. Bu hata ile ilk defa karşılaşıyorum, daha önce Linux Mint, MX Linux gibi işletim sistemlerini kurmuştum laptopuma. Bu hatanın nedenini ve varsa çözümünü yazabilecek biri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığınız "Unregistered Exception Handler" hatası, genellikle işletim sistemi veya çekirdeğin, karşılaştığı bir hatayı düzgün bir şekilde işleyememesinden dolayı ortaya çıkar. Böyle bir hata genellikle eski donanımlara uyumlu olmayan işletim sistemleri eski donanımlara kurulmaya çalışılırsa ortaya çıkar. AmogOS, sisteminizi desteklemiyor olabilir. Alternatif bir çözüm olarak BIOS ayarlarınızdan Secure Boot'u kapatıp tekrar deneyebilirsiniz. Ya da daha eski sistemler için daha optimize dağıtımları tercih edebilirsiniz. (bkz; Puppy Linux)

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…