Ek; Ornegi kendi sunucumdan paylasayim. Sunucunun toplam kullanilan bellek miktari 229.39 gozukuyor suan. Ama bu benim uygulamamin onbellekteki ram miktarini ayirt edememesinden kaynaklaniyor.
1751795293286.webp

Ama aslinda;
1751795379918.webp

45.5 +182 = 227. Asagi yukari oynuyor bu tarz degerler ve iki ss arasinda biraz vakit var ve her uygulamada ayni sekilde hesaplamiyor bu degerleri, o yuzden yine bi miktar fark ediyor.

@TheAny, tamam hocam yalnız o zaman cihaz boşta olmasına rağmen niye fanlar dönüyor anlayabilmiş değilim. Oyun oynadığım falan yok arkada yani.
Bellek farkli konu, fanlarin donmesi farkli konu. Islemci kullanimina bakiniz.

Ek; ornegi kendi sunucumdan paylasayim. Sunucunun toplam kullanilan bellek miktari 229.39 gozukuyor şu an. Ama bu benim uygulamamin onbellekteki RAM miktarini ayirt edememesinden kaynaklaniyor.
Eki Görüntüle 160904

Ama aslinda;
Eki Görüntüle 160905
45.5 +182 = 227. asagi yukari oynuyor bu tarz degerler ve iki SS arasinda biraz vakit var ve her uygulamada ayni sekilde hesaplamiyor bu degerleri, o yuzden yine bir miktar fark ediyor.

Bellek farkli konu, fanlarin donmesi farkli konu. Islemci kullanimina bakiniz.

@TheAny, hocam konuyu ben böyle açmadım, moderatör düzenledi bellek olarak.

@Hasan Merkit, hocam teşekkür ederim uğraşmaya değmez, dağıtım değiştireceğim.

RAM sorun cevaplanmış, o yüzden geçiyorum.

Fan sorunun işlemcinin çok kullanılması gördüğüm kadarıyla.
Büyük ihtimalle GPU sürücüsünü yüklemedin, o yüzden.
Eğer bu dağıtımda kalıp çözmek istersen yardımcı olabilirim.

RAM sorun cevaplanmış, o yüzden geçiyorum.

Fan sorunun işlemcinin çok kullanılması gördüğüm kadarıyla.
Büyük ihtimalle GPU sürücüsünü yüklemedin, o yüzden.
Eğer bu dağıtımda kalıp çözmek istersen yardımcı olabilirim.

@Dark Raiden, hocam Mint'e geçtim bile. Yine de teşekkürler. Bir de önceki dağıtımda zaten ekran kartı sürücüsü kuruluydu sahipli olan.