Linux yüklü bilgisayar aşırı miktarda RAM tüketiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cengiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 330
  • Etiketler Etiketler
    linux
Ek; Ornegi kendi sunucumdan paylasayim. Sunucunun toplam kullanilan bellek miktari 229.39 gozukuyor suan. Ama bu benim uygulamamin onbellekteki ram miktarini ayirt edememesinden kaynaklaniyor.

Ama aslinda;

45.5 +182 = 227. Asagi yukari oynuyor bu tarz degerler ve iki ss arasinda biraz vakit var ve her uygulamada ayni sekilde hesaplamiyor bu degerleri, o yuzden yine bi miktar fark ediyor.

@TheAny, tamam hocam yalnız o zaman cihaz boşta olmasına rağmen niye fanlar dönüyor anlayabilmiş değilim. Oyun oynadığım falan yok arkada yani.
Bellek farkli konu, fanlarin donmesi farkli konu. Islemci kullanimina bakiniz.

@TheAny, hocam konuyu ben böyle açmadım, moderatör düzenledi bellek olarak.

@Hasan Merkit, hocam teşekkür ederim uğraşmaya değmez, dağıtım değiştireceğim.

Dedigim gibi, islemci kullanimina bakiniz. Islemciyi ekstra kullanan bir seyler varsa bunu tespit etmek gerekir.

@TheAny, yok hocam ya da görünmüyor dediğim gibi uğraşmayacağım dağıtım değiştiriyorum. Desteğiniz için teşekkürler.

RAM sorun cevaplanmış, o yüzden geçiyorum.

Fan sorunun işlemcinin çok kullanılması gördüğüm kadarıyla.
Büyük ihtimalle GPU sürücüsünü yüklemedin, o yüzden.
Eğer bu dağıtımda kalıp çözmek istersen yardımcı olabilirim.

@Dark Raiden, hocam Mint'e geçtim bile. Yine de teşekkürler. Bir de önceki dağıtımda zaten ekran kartı sürücüsü kuruluydu sahipli olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…