Nikki Freeman 97 Üstün Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 1.130 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 890 Yer California 16 Temmuz 2026 #1 Merhaba, artık yetersiz geldiği için Linux bölümüne 50 GB eklemeye karar verdim. Şu an Windows bölümünde 250 GB alan var fakat Windows'ta bölüp GParted'la birleştirmeye çalıştığımda Windows bana 3,5 GB ayırabilirsin diyor. Bunu nasıl çözerim?
Merhaba, artık yetersiz geldiği için Linux bölümüne 50 GB eklemeye karar verdim. Şu an Windows bölümünde 250 GB alan var fakat Windows'ta bölüp GParted'la birleştirmeye çalıştığımda Windows bana 3,5 GB ayırabilirsin diyor. Bunu nasıl çözerim?
Çözüm Nikki Freeman 17 Temmuz 2026 10710 dedi: Defrag islemini deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam çalışmadı, son çare olarak Minitool Partition Wizard ile böldüm. Sonra GParted ile Linux bölümünün yanına taşıyarak büyüttüm.
10710 dedi: Defrag islemini deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam çalışmadı, son çare olarak Minitool Partition Wizard ile böldüm. Sonra GParted ile Linux bölümünün yanına taşıyarak büyüttüm.
10710 97 Üstün Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 405 Çözümler 3 Beğeniler 262 Yer 富士山(Mount Fuji) 16 Temmuz 2026 #11 Nikki Freeman dedi: Hocam yükseldi ama hala az bana 50 GB lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam eger sistem geri yükleme noktaları kaldiysa biraz daha silin. Eger kalmadiysa disk birlestirme yapmayı deneyin. Arama yerine defrag yazarsaniz muhtemelen cikacaktir. Artı 0 Eksi
Nikki Freeman dedi: Hocam yükseldi ama hala az bana 50 GB lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam eger sistem geri yükleme noktaları kaldiysa biraz daha silin. Eger kalmadiysa disk birlestirme yapmayı deneyin. Arama yerine defrag yazarsaniz muhtemelen cikacaktir.
KS KS Nikki Freeman 97 Üstün Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 1.130 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 890 Yer California 16 Temmuz 2026 #12 10710 dedi: Hocam eger sistem geri yükleme noktaları kaldiysa biraz daha silin. Eger kalmadiysa disk birlestirme yapmayı deneyin. Arama yerine defrag yazarsaniz muhtemelen cikacaktir. Genişletmek için tıkla... Hocam geri yüklemeler kapalı ve silindi. Artı 0 Eksi
10710 dedi: Hocam eger sistem geri yükleme noktaları kaldiysa biraz daha silin. Eger kalmadiysa disk birlestirme yapmayı deneyin. Arama yerine defrag yazarsaniz muhtemelen cikacaktir. Genişletmek için tıkla... Hocam geri yüklemeler kapalı ve silindi.
10710 97 Üstün Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 405 Çözümler 3 Beğeniler 262 Yer 富士山(Mount Fuji) 16 Temmuz 2026 #13 Nikki Freeman dedi: Hocam geri yüklemeler kapalı ve silindi. Genişletmek için tıkla... Defrag islemini deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Nikki Freeman dedi: Hocam geri yüklemeler kapalı ve silindi. Genişletmek için tıkla... Defrag islemini deneyebilirsiniz.
KS KS Nikki Freeman 97 Üstün Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 1.130 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 890 Yer California 17 Temmuz 2026 #14 10710 dedi: Defrag islemini deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam çalışmadı, son çare olarak Minitool Partition Wizard ile böldüm. Sonra GParted ile Linux bölümünün yanına taşıyarak büyüttüm. Artı 0 Eksi Çözüm
10710 dedi: Defrag islemini deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam çalışmadı, son çare olarak Minitool Partition Wizard ile böldüm. Sonra GParted ile Linux bölümünün yanına taşıyarak büyüttüm.