YASEDEM 50 Uzman Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 935 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 742 Yer Tokyo Dün 21:26 #1 Merhaba, artık yetersiz geldiği için Linux bölümüne 50 GB eklemeye karar verdim. Şu an Windows bölümünde 250 GB alan var fakat Windows'ta bölüp GParted'la birleştirmeye çalıştığımda Windows bana 3,5 GB ayırabilirsin diyor. Bunu nasıl çözerim?
Merhaba, artık yetersiz geldiği için Linux bölümüne 50 GB eklemeye karar verdim. Şu an Windows bölümünde 250 GB alan var fakat Windows'ta bölüp GParted'la birleştirmeye çalıştığımda Windows bana 3,5 GB ayırabilirsin diyor. Bunu nasıl çözerim?
10710 50 Başarılı Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 359 Çözümler 3 Beğeniler 226 Yer 富士山(Mount Fuji) Dün 23:27 #11 YASEDEM dedi: Hocam yükseldi ama hala az bana 50 GB lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam eger sistem geri yükleme noktaları kaldiysa biraz daha silin. Eger kalmadiysa disk birlestirme yapmayı deneyin. Arama yerine defrag yazarsaniz muhtemelen cikacaktir. Artı 0 Eksi
YASEDEM dedi: Hocam yükseldi ama hala az bana 50 GB lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam eger sistem geri yükleme noktaları kaldiysa biraz daha silin. Eger kalmadiysa disk birlestirme yapmayı deneyin. Arama yerine defrag yazarsaniz muhtemelen cikacaktir.
KS KS YASEDEM 50 Uzman Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 935 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 742 Yer Tokyo Dün 23:31 #12 10710 dedi: Hocam eger sistem geri yükleme noktaları kaldiysa biraz daha silin. Eger kalmadiysa disk birlestirme yapmayı deneyin. Arama yerine defrag yazarsaniz muhtemelen cikacaktir. Genişletmek için tıkla... Hocam geri yüklemeler kapalı ve silindi. Artı 0 Eksi
10710 dedi: Hocam eger sistem geri yükleme noktaları kaldiysa biraz daha silin. Eger kalmadiysa disk birlestirme yapmayı deneyin. Arama yerine defrag yazarsaniz muhtemelen cikacaktir. Genişletmek için tıkla... Hocam geri yüklemeler kapalı ve silindi.
10710 50 Başarılı Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 359 Çözümler 3 Beğeniler 226 Yer 富士山(Mount Fuji) Dün 23:33 #13 YASEDEM dedi: Hocam geri yüklemeler kapalı ve silindi. Genişletmek için tıkla... Defrag islemini deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
YASEDEM dedi: Hocam geri yüklemeler kapalı ve silindi. Genişletmek için tıkla... Defrag islemini deneyebilirsiniz.