Bunu yaparsan Adobe yüksek ihtimalle çalışır ama değer mi? Bence değmez. Tek bir şart ile: Linux'u çok seviyorsan. Benim şu an Adobe ihtiyacım olsa yüksek ihtimalle yaparım, ama yapma sebebim şu: Bilgisayardaki düzeni bir kere ayarladım, Windows'a geçip oradan işimi yapsam bayağı yavaşlarım sanırım.
Gerçi aynı mantığa geliyor Windows'tan yapardım bende yüksek ihtimalle.
Herkesin kullanım amacı farklıdır bir şey diyemem. Ben Linux'un alt yapısını çok seviyorum, bana çok uygun. Ondan Linux kullanıyorum. Özellike Gnome ile çoklu uygulamalarda çalışmak, aşırı verimli ve keyifli.
Herkesin kullanım amacı farklıdır bir şey diyemem. Ben Linux'un alt yapısını çok seviyorum, bana çok uygun. Ondan Linux kullanıyorum. Özellike Gnome ile çoklu uygulamalarda çalışmak, aşırı verimli ve keyifli.
Nick şahaneymiş. Gnome güzeldir ama Plasma daha rahat hissettiriyor. Ama görüntü olarak Gnome daha estetik. Bu ikisinin ortasında bişey lazım bana. Şimdilik Plasmadan devam.
Nick şahaneymiş. Gnome güzeldir ama Plasma daha rahat hissettiriyor. Ama görüntü olarak Gnome daha estetik. Bu ikisinin ortasında bişey lazım bana. Şimdilik Plasmadan devam.
Herkesin kullanım amacı farklıdır bir şey diyemem. Ben Linux'un altyapısını çok seviyorum, bana çok uygun. Ondan Linux kullanıyorum. Özellike GNOME ile çoklu uygulamalarda çalışmak, aşırı verimli ve keyifli.
Yalan yok hocam ben DElerde bi tuhaflık seziyorum tema falan kurunca. Düz öyle çok harika durmuyor ama rahat hissettiriyor, tek yaptığım özelleştirme paneli üste taşıyıp waybar gibi yapıyorum.
Zamanında WM kullandım, ama onlarda da config hazırlamaya aşırı eriniyorum. Zamanında bspwm kullanırdım, aşırı iyidi. Şimdi wayland'da o tadı alamadım hyprland'da vesaire. Yalan yok çok yorgun hissediyorum kendimi.