Linux'a geçilir mi?

Çekilebilir olup olmadığına bakmak adına bi süre dual boot kullacanacağım. Önerdiğiniz Linux dağıtımı var mı? Aklımda en poplardan olan Mint var şuan.
Linux Mint -günlük kullanım adına çoğu şey yüklü geliyor flathub varsayılan olarak kurulu-
Debian -en köklü dağıtımlardan biri topluluğu ve desteği çok geniş-
CachyOS -performans ve oyun amaçlı özeleştirilmiş dağıtım-

Linux'un her versiyonu farklı oluyor, dual boot açıp geçebilirsiniz masaüstümü özelleştiriyorum, anime tabanlı özelleştirmeler çok yapılıyor Linux'ta bende makimaya bakıp kafa dağıtıyorum vs örnek olarak. Eğlenceli fakat boş bir işletim sistemi sadece eğlenirsiniz ama uğraşırsınız ve her oyunu oynayabilirsiniz ama Windows kadar basit tek tıklamayla çalıştır yapamazsınız.

Dual Boot yapınca, Linux'u %99 kullanmayacaksın garantisini veriyorum sana. Ana işlerini Linux'ta yapmayı denemen lazım. Dualboot yapacaksan, Windows'u oyun içi fallan kullanman lazım sadece.

Abi Linux aşırı güzel ama uygulama ve oyun geliştiricileri destek vermiyor. Biz de mecbur Windows kullanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…