KS KS Batuşş Uzman Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 352 Beğeniler 147 Yer Linus Torvalds'ın Evi Dün 22:10 #21 rallmoxan dedi: paketleri suruculeri versiyonlari her seyi cok eski. gaming guncellik ister bunu profil fotosunda arch linux logosu olan birine anlatmak uzucu Genişletmek için tıkla... Zamanında arch kullandımda ondan böyle yaptım bu arada Tamam hocam fedorada bir süre kalırım sonra direk arch Linux'a.
rallmoxan dedi: paketleri suruculeri versiyonlari her seyi cok eski. gaming guncellik ister bunu profil fotosunda arch linux logosu olan birine anlatmak uzucu Genişletmek için tıkla... Zamanında arch kullandımda ondan böyle yaptım bu arada Tamam hocam fedorada bir süre kalırım sonra direk arch Linux'a.
rallmoxan Çalışkan Katılım 21 Nisan 2026 Mesajlar 27 Beğeniler 14 Dün 22:10 #22 Batuşş dedi: Zamanında arch kullandımda ondan böyle yaptım bu arada Tamam hocam fedorada bir süre kalırım sonra direk arch Linux'a. Genişletmek için tıkla... Iste aranan ruh bu !
Batuşş dedi: Zamanında arch kullandımda ondan böyle yaptım bu arada Tamam hocam fedorada bir süre kalırım sonra direk arch Linux'a. Genişletmek için tıkla... Iste aranan ruh bu !
KS KS Batuşş Uzman Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 352 Beğeniler 147 Yer Linus Torvalds'ın Evi Dün 22:30 #23 Hocam dd yansısı modundamı yazdırıyim. Yapay zeka öyle dedide bilmiyorum. rallmoxan dedi: Iste aranan ruh bu ! Genişletmek için tıkla... @rallmoxan Son düzenleme: Dün 22:42
Hocam dd yansısı modundamı yazdırıyim. Yapay zeka öyle dedide bilmiyorum. rallmoxan dedi: Iste aranan ruh bu ! Genişletmek için tıkla... @rallmoxan