AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.348 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.357 Yer Denizli 3 Kasım 2024 #21 Geraltın kılıcı dedi: Neofetch'de virüs mü var? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ama artık ona bakım falan yapılmıyor.
Geraltın kılıcı dedi: Neofetch'de virüs mü var? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ama artık ona bakım falan yapılmıyor.
1 10732 Uzman Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 1.502 Çözümler 4 Beğeniler 1.169 3 Kasım 2024 #22 Linux exclusive programları önplanda olmalı. Flathub.
Marshall D. Teach Uzman Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 23 Beğeniler 3 8 Kasım 2024 #23 Oltran dedi: Yakında geçmeyi düşünüyorum bakalım. Ama kurulu düzeni olan gurbetçiler misali geçemedim bir türlü. Bir ton şey yüklü ayrıca kullandığım bir de PDF uygulaması var. Zaman gösterecek. Genişletmek için tıkla... is geregi degilse linuxa gecmeyin hocam. sanal makine veya dual boot ile deneyebilirsiniz.
Oltran dedi: Yakında geçmeyi düşünüyorum bakalım. Ama kurulu düzeni olan gurbetçiler misali geçemedim bir türlü. Bir ton şey yüklü ayrıca kullandığım bir de PDF uygulaması var. Zaman gösterecek. Genişletmek için tıkla... is geregi degilse linuxa gecmeyin hocam. sanal makine veya dual boot ile deneyebilirsiniz.