Merhaba dostlar, 2 tane dağıtım değiştirdim sorun gene aynı. 2 tane HDD'im var ancak ne yazık ki hiçbirine erişemiyorum. 80 GB'lık olanı sıfırladım, kabloları kontrol ettim sorun değişmedi. Lütfen yardım eder misiniz?
Sorunu hâlâ anlamadım ama sanırım dosyalara erişemiyorsunuz, sudo mount -o umask=000 /dev/sda1 /mnt/disk1 ile permissonları kaldırıp mountlamayı deneyin.
Hocam az önce farklı format olarak NTFS biçiminde sıfırladım, diskte sorun yoktu. Sanırsam ext4 veya Btrfs yapınca oluşuyor, bu sorun daha önce olmuyordu?
Hocam az önce farklı format olarak NTFS biçiminde sıfırladım, diskte sorun yoktu. Sanırsam ext4 veya Btrfs yapınca oluşuyor, bu sorun daha önce olmuyordu?
ext4 olduğunu unutmuşum, mount -t ext4 -o defaults,mode=0777 /dev/sda1 /mnt/disk1 deneyin ya da mountladığınız diske doğrudan chmod 777 /mnt/disk1 yapın.
ext4 olduğunu unutmuşum, mount -t ext4 -o defaults,mode=0777 /dev/sda1 /mnt/disk1 deneyin ya da mountladığınız diske doğrudan chmod 777 /mnt/disk1 yapın.