Çözüldü Linux'ta Frame Generation nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Cintra
FG'i Witcher 3'te bir türlü açamadım. Bu sebeple yardıma ihtiyacım var.

EK: NVIDIA Driver'ı 535 sürümünde. Şu anda 550'ye geçiriyorum. Büyük ihtimalle o zaman düzelir.

Son düzenleme:
Çözüm
Vallahi Heroic kullanan varsa bir baksin bu duruma simdi ne soylesem yalan olacak. Surucuyu 560'a gecirmeyi dene istersen.
560'da kullanıyorum.

Vallahi Heroic kullanan varsa bir baksin bu duruma simdi ne soylesem yalan olacak. Surucuyu 560'a gecirmeyi dene istersen.
Hocam sorunu çözdüm. İnternette gezerken eski bir LukeFZ modu buldum. Gittim onu indirdim ve çözdüm. Eğer yenisini bulursanız atabilirmisiniz hocam?
Benim bildiğim güncel NVAPI'de FG desteği yok. Belki Proton Experimental'de vardır FG?
PROTON_ENABLE_NVAPI=1 PROTON_HIDE_NVIDIA_GPU=0 VKD3D_CONFIG=dxr PROTON_ENABLE_NVAPI=1 PROTON_ENABLE_NGX_UPDATER=1 gamemoderun %command%

Bu kodlarda bir yanlışlık olabilir mi?

Ek: Bu konuda bulunan kodlarıda denedim.

Frame Generation'da ben de sorun yaşıyorum Starfield'da açıyorum oyun saçma sapan bir hata veriyor oynarken, Wine C++ Runtime error mu ne, bugün Black Myth Wukong'ta deneyeceğim onda da böyle bir hata olursa sorun Frame Generation'dandır. Windows'da sorunsuz açıyordum.

Nasıl açıyorsunuz hocam?

NVIDIA'nin Linux'de daha frame generation destegi yok. Bazi modlarla FSR frame gen kullanabilirsin. Bunun icin patchlenmis Wine ve vkd3D, DXVK paketlerinin en son git versiyonlarini kullanman lazim.
Stabil Proton 9.0'la Wukong'un Benchmark'ında FSR 3 frame generation çalışıyordu. FSR 3 resmi destekleniyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…