Linux'ta hangi oyunları oynuyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar. Eğer Linux altında oyun oynuyorsanız hangi oyunları oynuyorsunuz?

Ben şu anda Arch Linux altında sadece Resident Evil 2 remake ve CS2 oynuyorum. CS2'yi daha uzun süre test etmem gerekiyor (Windows altında VAC sorunundan dolayı oynayamıyorum, Linux'ta aynı sorun var mı test etmem lazım) fakat RE2 taş gibi çalışıyor.

Daha önceden de Control ve Cyberpunk 2077'yi denemiştim ve ikisi de sorunsuz çalışmıştı.

Siz Linux altında hangi oyunları oynuyorsunuz? Ayrıca sizi illaki Windows kullanmaya zorlayan bir oyun oldu mu? (anti-hile kullanan oyunlar hariç!)

CS 2 Linux'ta bende çok verimli bir şekilde çalışıyor. Tamam kabul ediyorum ufak tefek grafik hataları var ama çoğu gelen güncellemeler ile düzeliyor. Mesela bir ara smoke gözükmüyordu onu düzelttiler. Sonrasında The Forest denemiştim fakat Wine ile çalıştığı için pek verimli çalıştığını söyleyemem, Windows'tan daha kötü performans veriyordu. Bir de Minecraft oynamıştım. Şunu söylemeliyim ki CS2, Minecraft ve Linux'ta native olan birçok oyun Windows'a göre daha temiz ve verimli performans veriyor.

Merhaba arkadaşlar. Eğer Linux altında oyun oynuyorsanız hangi oyunları oynuyorsunuz?

Ben şu anda Arch Linux altında sadece Resident Evil 2 remake ve CS2 oynuyorum. CS2'yi daha uzun süre test etmem gerekiyor (Windows altında VAC sorunundan dolayı oynayamıyorum, Linux'ta aynı sorun var mı test etmem lazım) fakat RE2 taş gibi çalışıyor.

Daha önceden de Control ve Cyberpunk 2077'yi denemiştim ve ikisi de sorunsuz çalışmıştı.

Siz Linux altında hangi oyunları oynuyorsunuz? Ayrıca sizi illaki Windows kullanmaya zorlayan bir oyun oldu mu? (anti-hile kullanan oyunlar hariç!)

Garry's Mod dışı hiçbir şey oynamıyorum.

Neredeyse bütün oyunları oynuyordum. Buna GTA 5 Online da dahildi. Ancak güncelleme sonrası bozuldu. Günümüzde bazı insanlar başlatma seçeneklerine bir kod yazarak oynayabiliyor. Ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Neredeyse bütün oyunları oynuyordum. Buna GTA 5 Online da dahildi. Ancak güncelleme sonrası bozuldu. Günümüzde bazı insanlar başlatma seçeneklerine bir kod yazarak oynayabiliyor. Ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Online hiçbir şekilde oynayamıyorsun. Çevrimdışı oynamak için de BattleEye'ı devre dışı bırakman gerekiyor başlatma seçeneğiyle de bunu yapıyorlar.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt