let it happen Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 280 Çözümler 1 Beğeniler 258 11 Haziran 2024 #1 Linux firmware paketinin sürümünü düşürmeyi denedim. Pulseaudio sürümünü düşürmeyi denedim. Bluez sürümünü düşürmeyi denedim hiçbiri olmadı. Distro: Gentoo [CODE title="Journalctl"]bluetoothd[636]: src/profile.c:ext_io_disconnected() Unable to get io data for Hands-Free Voice gateway: getpeername: Transport endpoint is not connected (107)[/CODE]
Linux firmware paketinin sürümünü düşürmeyi denedim. Pulseaudio sürümünü düşürmeyi denedim. Bluez sürümünü düşürmeyi denedim hiçbiri olmadı. Distro: Gentoo [CODE title="Journalctl"]bluetoothd[636]: src/profile.c:ext_io_disconnected() Unable to get io data for Hands-Free Voice gateway: getpeername: Transport endpoint is not connected (107)[/CODE]
KS KS let it happen Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 280 Çözümler 1 Beğeniler 258 12 Haziran 2024 #21 Alalı 2 sene oldu. Sanırım UB500 için driver yoktu o zamanlar. 2 senedir sorunsuz kullanıyorum zaten yeni yeni Linux'ta problemler başladı. Artı 0 Eksi
Alalı 2 sene oldu. Sanırım UB500 için driver yoktu o zamanlar. 2 senedir sorunsuz kullanıyorum zaten yeni yeni Linux'ta problemler başladı.
Alawar Yetkin Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 342 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 299 12 Haziran 2024 #22 CONFIG_BT_RFCOMM'u modül olarak derleyip elle yükle bakalım. Bluetooth - Gentoo wiki wiki.gentoo.org Şunun çıktısını paylaş. sudo ps -eo pid,euid,ruid,suid,cmd | grep -i blue Şunları da sırayla deneyip kontrol et. Sürprizbozan: 1 sudo pkill bluealsa sudo bluealsa -p a2dp-source -p hfp-ag -p hsp-ag Sürprizbozan: 2 sudo pkill bluealsa sudo bluealsa -p a2dp-source -p hfp-ag Sürprizbozan: 3 sudo pkill bluealsa sudo bluealsa -p a2dp-source -p hsp-ag /root/.asoundrc.conf dosyasını oluşturup içine defaults.bluealsa.profile "sco" yapıştır. Tekrar sırayla dene. Sürprizbozan: 1 sudo pkill bluealsa sudo bluealsa -p hfp-ag -p hsp-ag Sürprizbozan: 2 sudo pkill bluealsa sudo bluealsa -p hfp-ag Sürprizbozan: 3 sudo pkill bluealsa sudo bluealsa -p hsp-ag Olmadı o dosyayı silersin. Artı 0 Eksi
CONFIG_BT_RFCOMM'u modül olarak derleyip elle yükle bakalım. Bluetooth - Gentoo wiki wiki.gentoo.org Şunun çıktısını paylaş. sudo ps -eo pid,euid,ruid,suid,cmd | grep -i blue Şunları da sırayla deneyip kontrol et. Sürprizbozan: 1 sudo pkill bluealsa sudo bluealsa -p a2dp-source -p hfp-ag -p hsp-ag Sürprizbozan: 2 sudo pkill bluealsa sudo bluealsa -p a2dp-source -p hfp-ag Sürprizbozan: 3 sudo pkill bluealsa sudo bluealsa -p a2dp-source -p hsp-ag /root/.asoundrc.conf dosyasını oluşturup içine defaults.bluealsa.profile "sco" yapıştır. Tekrar sırayla dene. Sürprizbozan: 1 sudo pkill bluealsa sudo bluealsa -p hfp-ag -p hsp-ag Sürprizbozan: 2 sudo pkill bluealsa sudo bluealsa -p hfp-ag Sürprizbozan: 3 sudo pkill bluealsa sudo bluealsa -p hsp-ag Olmadı o dosyayı silersin.
KS KS let it happen Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 280 Çözümler 1 Beğeniler 258 12 Haziran 2024 #23 Alawar dedi: CONFIG_BT_RFCOMM'u modül olarak derleyip elle yükle bakalım. Bluetooth - Gentoo wiki wiki.gentoo.org Şunun çıktısını paylaş. sudo ps -eo pid,euid,ruid,suid,cmd | grep -i blue Şunları da sırayla deneyip kontrol et. Sürprizbozan: 1 sudo pkill bluealsa sudo bluealsa -p a2dp-source -p hfp-ag -p hsp-ag Sürprizbozan: 2 sudo pkill bluealsa sudo bluealsa -p a2dp-source -p hfp-ag Sürprizbozan: 3 sudo pkill bluealsa sudo bluealsa -p a2dp-source -p hsp-ag /root/.asoundrc.conf dosyasını oluşturup içine defaults.bluealsa.profile "sco" yapıştır. Tekrar sırayla dene. Sürprizbozan: 1 sudo pkill bluealsa sudo bluealsa -p hfp-ag -p hsp-ag Sürprizbozan: 2 sudo pkill bluealsa sudo bluealsa -p hfp-ag Sürprizbozan: 3 sudo pkill bluealsa sudo bluealsa -p hsp-ag Olmadı o dosyayı silersin. Genişletmek için tıkla... Bluealsa yok ki. Alsa kullanmıyorum. Alawar dedi: sudo ps -eo pid,euid,ruid,suid,cmd | grep -i blue Genişletmek için tıkla... 717 0 0 0 /usr/libexec/bluetooth/bluetoothd 1358 1000 1000 1000 /usr/libexec/indicator-bluetooth/indicator-bluetooth-service Alawar dedi: CONFIG_BT_RFCOMM'u modül olarak derleyip elle yükle bakalım. Genişletmek için tıkla... Zaten modul seklinde. Artı 0 Eksi
Alawar dedi: CONFIG_BT_RFCOMM'u modül olarak derleyip elle yükle bakalım. Bluetooth - Gentoo wiki wiki.gentoo.org Şunun çıktısını paylaş. sudo ps -eo pid,euid,ruid,suid,cmd | grep -i blue Şunları da sırayla deneyip kontrol et. Sürprizbozan: 1 sudo pkill bluealsa sudo bluealsa -p a2dp-source -p hfp-ag -p hsp-ag Sürprizbozan: 2 sudo pkill bluealsa sudo bluealsa -p a2dp-source -p hfp-ag Sürprizbozan: 3 sudo pkill bluealsa sudo bluealsa -p a2dp-source -p hsp-ag /root/.asoundrc.conf dosyasını oluşturup içine defaults.bluealsa.profile "sco" yapıştır. Tekrar sırayla dene. Sürprizbozan: 1 sudo pkill bluealsa sudo bluealsa -p hfp-ag -p hsp-ag Sürprizbozan: 2 sudo pkill bluealsa sudo bluealsa -p hfp-ag Sürprizbozan: 3 sudo pkill bluealsa sudo bluealsa -p hsp-ag Olmadı o dosyayı silersin. Genişletmek için tıkla... Bluealsa yok ki. Alsa kullanmıyorum. Alawar dedi: sudo ps -eo pid,euid,ruid,suid,cmd | grep -i blue Genişletmek için tıkla... 717 0 0 0 /usr/libexec/bluetooth/bluetoothd 1358 1000 1000 1000 /usr/libexec/indicator-bluetooth/indicator-bluetooth-service Alawar dedi: CONFIG_BT_RFCOMM'u modül olarak derleyip elle yükle bakalım. Genişletmek için tıkla... Zaten modul seklinde.
G gen2 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.419 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.230 13 Haziran 2024 #24 Modul parametreleriyle falan oynamayi deneyebilirsin. Artı 0 Eksi