Lirik video kanalı için ne yapılabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oltran
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 111
  • Etiketler Etiketler
    kanalı video

Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selam,

Arkadaşlar bir kanalım var zamanında umutlarla açtığım. Kendi müzik zevkime göre insanları toplayacaktım hesapta ama öyle bir durumdayım ki az daha aktif olsam video sayım abone sayımı geçecek yani o denli. En fazla video 12K izlenme 75 küsur beğeni ve en fazla Shorts içeriği ise 15K izlenme 400 küsur beğeni içeriyor. Yani vasat ötesi durumlar. Ne yapabilirim?

Yakında After Effects öğrenip daha güzel lirik videolar yapıp bazılarını revize edeceğim. İşe yarar mı?

Kanal bu bu arada:

Hocam bence YouTube üzerinden değil TikTok veya Instagram üzerinden at videoları. Bende birkaç yıl önce Tiktok üzerinden böyle şarkı sözleri paylaşan bir kanal açmıştım. 15-20 saniyelik videolar atıyordum şarkıların güzel kısımlarını atıyordum yani kısa kısa. 500 küsur takipçim olmuştu ama sonradan iş güç sebebiyle devam edemedim. Sende TikTok dene istersen açıklamaya da şarkının full hali YouTube kanalimda. Açıklamada YouTube linki var vesaire yazarsın. YouTube'a da takipçi çekmiş olursun.

Olalım bakalım abone. Hocam artık kitle bu videolarla tutulmuyor ya. Yani çok video paylaşmanız lazım gelişmek için. Ben de bir ara Shorts içine merak sardım ama niş seçiminin iyi olması gerekiyor. Kontrol etmek istersen kanalım bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…