Lise için Blade mi Axe mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ToprakElgz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 589
  • Etiketler Etiketler
    lise

ToprakElgz

Becerikli
Bu sene otobüsle 45-50dk yolum var. Terletmeyecek deodorant arıyorum. İnternetten almayı düşünmüyorum.

Terlemen gerek. Terletmeyen deodorantlar ter bezlerine zarar veriyor sakın kullanma. Rossmann git aliminyumsuz herhangi bir deodoant al geç boşuna axe'a falan 150 TL verme.

Terlemen gerek. Terletmeyen deodorantlar ter bezlerine zarar veriyor sakın kullanma. Rossmann git aliminyumsuz herhangi bir deodoant al geç boşuna axe'a falan 150 TL verme.
Hocam terlemek istemediğimden değil aslında. Otobüste serin tutsun yeter. Okulda kokmak istemiyorum. Ancak bakarım yarın rossmann'a

Hocam terlemek istemediğimden değil aslında. Otobüste serin tutsun yeter. Okulda kokmak istemiyorum. Ancak bakarım yarın Rossmann'a

Ben Old Spice Roll-On kullanıyorum. Fazla terletmiyor. Zararlı mı acaba hiç araştırmadım.

Ben Old Spice Roll-On kullanıyorum. Fazla terletmiyor. Zararlı mı acaba hiç araştırmadım.
https://www.rossmann.com.tr/old-spice-sprey-deodorant-captain-150-ml-p-st20020082 bu nasıl?
Rossmanda bulursam bakarım hocam.

Alüminyumlular kokutmuyor ancak çok zararlılar. Teninde kararma bile yaparlar. Aluminyumsuzlar da sadece bir müddet tutuyor. Eğer çok sıcaksa işe yaramazlar.

Sağlam bir banyodan sonsa alüminyumsuz deo şeklinde ilerliyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…