Daffy Duck

Üstün
Yer
İstanbul
Merhabalar. 12. sınıfa geçiyorum ve bu sene 2 gün okula, 3 gün de staja gideceğim. Ama ben hala staj yeri bulamadım. Bir arkadaşım okula gitmiş sormuş ama usta öğreticilik belgesi yüzünden okul da staj bulmakta zorlanıyormuş. Çünkü bu belgeyi almak hem ücretliymiş hem de belge için bir ders almaları gerekiyormuş işletme sahibinin sanırım. Şimdi bana İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz alanı bilişim olan ve usta öğreticilik belgesi olan güzel bir staj yeri önerebilir misiniz? Veya ben bu staj yerlerine nereden bakabilirim? Linkedin, kariyer.net gibi sitelere baktım ama pek bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Bak yapacagin sey gayet basit. Kimse ogretici belgesi var mi yok mu kontrol etmiyor oncelikle. Bir bilgisarciya gideceksin dosyalara kaşe imza attirmaya ikna etceksin. Istersen anlasip gitmeyebilirsin staja. Hocalar kontrole geldiginde her zaman işte oldugunu soyleyceksin. O sirada da universite sinavina hazirlanmani oneririm.

Bak yapacagin sey gayet basit. Kimse ogretici belgesi var mi yok mu kontrol etmiyor oncelikle. Bir bilgisarciya gideceksin dosyalara kaşe imza attirmaya ikna etceksin. Istersen anlasip gitmeyebilirsin staja. Hocalar kontrole geldiginde her zaman işte oldugunu soyleyceksin. O sirada da universite sinavina hazirlanmani oneririm.
Bizim okul kesinlikle istiyor o belgeyi. Bir de öyle yan gelip yatmak istemiyorum adam akıllı staj yapabileceğim bir yer arıyorum. Üniversite sınavına hazırlanma gibi bir niyetim de yok.