Lisede bilişim teknolojileri okumak ileri düzey matematik gerektirir mi?

Lisede bilişim teknolojileri okumak ileri düzey matematik gerekir mi? Onu merak ediyorum. Ona göre başka alana yöneleceğim, küçüklükten beri bilişim alanı ilgimi çekiyor.
Ama 4 işlemden daha üst bir şeyler de yapmak gerekirse yani başka ifadeler (üslü) gibi veya benzeri, ben sadece örnek gösterdim. Teşekkür ederim.

Çok çok ileri bir seviye matematiğe gerek yok. Temel seviyede bilseniz yeterli. Bu arada lisede bilişim okumak bana göre çok mantıklı değil ancak yine de sizin kararınız.

Çok çok ileri düzeyi geçtim, ileri düzey matematik bile gerektirmez. Programlamayı meslek olarak yapsan bile cebirsel ifadeler, hafif trigonometri, hafif fizik dışında bir şey kullanmıyorsun. Belki bazen de logaritma.

Lisede bilişim teknolojileri okumak ileri düzey matematik gerekir mi? Onu merak ediyorum. Ona göre başka alana yöneleceğim, küçüklükten beri bilişim alanı ilgimi çekiyor.
Ama 4 işlemden daha üst bir şeyler de yapmak gerekirse yani başka ifadeler (üslü) gibi veya benzeri, ben sadece örnek gösterdim. Teşekkür ederim.
İleri düzey matematik gerekmez.

Geri
Yukarı Alt