Lityum iyon pil kaç derecede şişer?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan THE KEROXEA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 154
  • Etiketler Etiketler
    kaç pil

THE KEROXEA

Üstün
Makaleler
20
Yer
Rockport City
Lityum iyon pil kaç derecede şişmeye başlar? Telefonu kaloriferin üzerinde unuttum.

(NOT: Cihaz lityum iyon polimer pile sahip, jel elektrolit kullanıyor.)

Son düzenleme:
55-60 derece aralığında şişmeye başlar diyebiliriz. Tabii pilin yaşlılığına, yıpranmışlığına ve hücre kalitesine göre dayanıklılığı değişir.

55-60 derece aralığında şişmeye başlar diyebiliriz. Tabii pilin yaşlılığına, yıpranmışlığına ve hücre kalitesine göre dayanıklılığı değişir.
Xiaomi olduğu için hücre kalitesi konusunda güvenilir, 3 senelik ömrünün ortasında %90 sağlığa sahip.
Ama kalorifer kaç derece olur acaba onu düşünüyorum.

Xiaomi olduğu için hücre kalitesi konusunda güvenilir, 3 senelik ömrünün ortasında %90 sağlığa sahip.
Ekran veya arka kapak çerçeveden ayrılmadıysa bataryanın fiziksel durumu için bir şey söylemek zor.

Li-poly bataryalı cihazım vardı. Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında kullanırken bir kere 48 derece olmuştu pili. 15 dakika falan o sıcaklıklarda kullanmama rağmen bir şey olmamıştı.

Kalorifer de aşırı ısınacağını sanmıyorum. Kafaya takmaya gerek yok bence.

Sabah baktım sıkıntısı yok hocam eyvallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…