TikTok Live fotoğrafı nasıl paylaşılır?

SadeceEfe

Üstün
Yer
Balıkesir
Merhaba Instagram versiyonunu açmıştım fakat bu sefer TikTok'ta yapamıyorum. Nasıl yapabilirim acaba telefonum Android.

Merhaba Instagram versiyonunu açmıştım fakat bu sefer TikTok'ta yapamıyorum. Nasıl yapabilirim acaba telefonum Android.
TikTok'ta canlı yayın (live) sırasında fotoğraf paylaşmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. TikTok Uygulamasını Açın: Cihazınızda TikTok uygulamasını başlatın.

2. Canlı Yayına Geçin: Ekranın alt kısmında "Artı" (+) simgesine tıklayın. Burada "Canlı" seçeneğini göreceksiniz. "Canlı" seçeneğine tıklayın.

3. Yayın Başlatma: Canlı yayını başlatmadan önce, yayına bir başlık ekleyin ve ayarları kontrol edin. Ardından "Canlı Yayın Başlat" seçeneğine tıklayarak yayına geçin.

4. Fotoğraf Paylaşım Seçeneği: Canlı yayın sırasında, ekranın sağ alt kısmında bir mesajlaşma bölümünü göreceksiniz. Burada, izleyicilerle etkileşim kurabilirsiniz.

5. Fotoğraf Paylaşma: Canlı yayında, doğrudan fotoğraf paylaşma özelliği bulunmamakta, ancak yayında ekran paylaşımı yaparak veya bir uygulama aracılığıyla başka bir katılımcının görüntüsünü paylaşarak ilginç içerikler oluşturabilirsiniz. Dışarıdan bir fotoğraf göndermek istiyorsanız izleyicilere o fotoğrafın belirli bir kaynağını ya da bağlantısını verebilirsiniz.

6. Yayın Tamamlandığında: Yayının sonunda, izleyicilerle etkileşim kurduğunuz için teşekkür edin ve yayını kapatın.

Unutmayın, TikTok'un özellikleri sıkça güncelleniyor, bu nedenle bazı seçeneklerde değişiklikler olabilir. Herhangi bir sorun yaşarsanız, uygulamanızı güncellediğinizden emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…